פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים שלום לכולם !חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATAעם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנושההרד דיסק הןא בגודל של 131GB .מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת.תודה לכולם
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים תתקינו SP1 או SP2 והכל אמור להסתדרוואלה, אני לא מכיר את זה.זו לא בעיה של שטח דיסק שלא הוקצה (Non Allocated)?
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים מחבר כנראה שאתם צודקים צריך ווינדוס עם SP1-2אבל מה עושים אם כבר התקנתי ווינדוס ורק אחרי ההתקנהעדכנתי SP ?
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים אין שום בעיהתתקין עכשיו SP1/2 וההרדיסק יהפוך ל-160GB (או ליתר דיוק 149 גיגה) בלי שתצטרך לחלק מחדש למחיצות או משהו כזה.
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים השטח החסר יופיע בסוף הכונן כשטח לא מנוצל, הוא לא ישולב אוטומטית למחיצה קיימת.
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים מחבר מה שקורה זה שחילקתי את הכונן לשתי מחיצות של 65GB כל אחתאו יותר נכון עשיתי רק מחיצה אחת כזאת ול-65GB השניים לא יצרתי עדיין PARTITION מישהו יודע מה אני אמור לעשות עכשיו כדי לנצל את מלוא גודל הדיסק.
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים לחץ לחיצה ימנית על my computer/המחשב שלי ולחץ על manage/ניהול וכנס לdisk managment/ניהול דיסקים ,ותיצור מחיצה חדשה מהמקום הלא מחולק
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר תודה רבה אחים שליהפתרון שלכם היה מצוין.דרך אגב הטכנאי בKSP אמר לי שצריךלעדכן ביוס מה שלא נראה לי הגיוני כיוון שהעדכון ביוס די חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.