עבור לתוכן

הוספת 2 סטיקים של 256 כ"א ל-512MB קיימים

Featured Replies

פורסם

ערב טוף..

כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי..

עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?)

מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?..

כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (:

מצטער שסיבכתי ותודה רבה!

פורסם

4x256 גם יעבדו בדואל

איזה מעבד יש לך?

פורסם

Psycho Mantis

אכן יעבדו, רק שממש לא כל לוח-אם מסוגל לעבוד בDC עם 4 סלוטים מלאים.

איזה לוח-אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

מעבד: P4 3.0 northwood

לוח אם: Intel D865PERL

יש לי על הלוח 4 סלוטים.. אבל מהאתר של אינטל לא הצלחתי להבין אם הוא תומך בדואל ל-4 סטיקים..

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htmן

עזרה תתקבל בברכה..

-----------------------------

עריכה: טוב.. מצאתי את הציטוט הזה:

What memory configurations are supported on the Desktop Board D865PERL?

The Desktop Board D865PERL supports DDR 400, DDR 333 and DDR 266 SDRAM Memory. There are two DIMM channels supporting up to four 184-pin DDR SDRAM Dual Inline Memory Modules (DIMMs) with gold-plated contacts. The Desktop Board D865PERL is designed to support a memory range of 64 MB minimum (using 64 Mbit technology) up to 4.0 GB maximum (using 512 Mbit technology) that conforms to the latest Intel JEDEC specification Addendums. The Desktop Board D865PERL supports non-ECC DIMMs.

אממ.. אז אם הבנתי נכון הוא תומך ב-DC ל-4 סלוטים?..

פורסם

כמובן שה865pe תומך.

אבל זה יוריד את כל הזכרונות שלך ל266Mhz, אז כדאי לחשוב אם לא עדיף להוסיף 2x256 שמסוגלים לעבוד ב400Mhz

פורסם
  • מחבר

כמובן שה865pe תומך.

אבל זה יוריד את כל הזכרונות שלך ל266Mhz, אז כדאי לחשוב אם לא עדיף להוסיף 2x256 שמסוגלים לעבוד ב400Mhz

אמ.. או שלא הסברתי את עצמי טוב או שלא הבנתי אותך..

הכוונה שלי הייתה לקנות סטיק של 256, ואז לקחת גם את ה-256 הישן של סמסונג ואת שניהם להוסיף לשני הסטיקים של ה-256 שקיימים כרגע..

ככה אני אקבל 4 סטיקים של 256..

במה התכוונת שאמרת שזה יוריד אותם? בגלל המהירות של הזיכרון הישן של סמסונג?

וכמו-כן.. אני אשמח לקבל המלצה לסטיק זול וטוב של 256MB (:

פורסם

אם אתה שם סטיק של 266Mhz אתה מכריח את כל השאר לעבוד ב266Mhz

פורסם
  • מחבר

אמ.. אז מכל הסיפור חזרתי לנקודת ההתחלה שהסטיק הישן לא שווה כלום?..

כי אם זה אומר לקנות שני סטיקים חדשים של 256MB אני כבר ארד מכל העניין..

פורסם

תראה, מצד אחד זה יאט את המעבד

מצד שני עבודה עם 1GB אומרת הרבה פחות טעינות מהדיסק -> עבודה יותר חלקה

אתה יכול לקנות את הסטיק הנוסף, ואח"כ להחליף אותו בסטיק מהיר, כשיהיה לך כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים