פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות?מה יותר כדאי?יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939תודה
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מחבר תחבר את הווסת. ככה זה אצלי וזה טוב. אני לא בטוח שהלוח יווסת לך.אוקיי, מאחר והוא הולך להישאר בתוך הקופסא, על כמה לשים אותו?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים איך ה NEO2 ? אתה מרוצה ממנו ? אם אתה יכול בפרטי לפרט איפה קנית, כמה עלה, וכמה אחריות יש עליו
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים רוב הסיכויים שהלוח כן יווסת לך את המהירותאחרי שתרכיב את המחשב תוריד תוכנה שקוראים לה SpeedFan שמאפשרת לווסת את מהירות המאווררועושה עוד כמה דברים נחמדים. (עובדת רק על ווינדוס, עדיין לא מצאתי תוכנה לוויסות המיהרות ללינקס)אוקיי, מאחר והוא הולך להישאר בתוך הקופסא, על כמה לשים אותו?קופסא?במידה ולא מחברים את הווסת הוא על MAX תמיד נכון???נכון,אלא אם כן הלוח נותן לו משהו אחר
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אם אתה רוצה שהמהירות תהיה על מקסימום אין צורך בווסת וככה גם עדיף כי הביצועים יהיו יותר טובים...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מה קרה לך?גם ככה לא שומעים אותו גם על מצב חזק,תשאיר אותו תמיד על חזק אין מה להפסיד הוא כל כך שקט.זאת הסיבה שהוא מומלץ כל כך.
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים תחבר אותו ישר ללוח אתה לא תשמע אותו כי הוא מש שקט ויש לי אותו וככה חיברתי אותו
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים יש לי אותו ולא שומעים אותו בכלל תשאיר על מהירות גבוה וזהו תחבר יש ללוח לא דרך החיבור הקטן שאתה מקבל (השחור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.