עבור לתוכן

מחפש תוכנה שברגע שמתחברים למחשב אחר על מנת לשלוט בוהיא מאפשרת להחשיך את המסך שלו

Featured Replies

פורסם

ניסיתי את PC ANY WHERE

REAL VNC

ולא מצאתי הם את האופציה הזאת

אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת.

למה נראה לי שאתה לא מחפש תוכנה שתשלוט על המחשב שלך מרחוק אלא של מישהו אחר?

1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן, או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון. זהו לא צ'אט. חל איסור להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, לרדת, או להשמיץ משתמשים/גופים/ארגונים/חברות מכל סיבה שהיא.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59719.0

פורסם
  • מחבר

ron26

שאני קורא את זה בשנית זה אולי באמת לא נשמע טוב

אבל אני צריך את זה בשביל כמה דברים אישיים שלי כגון להתחבר למחשב שלי בבית מהעבודה מבלי שהאחים שלי יוכלו לראות מה אני עושה.

אז תודה רבה על הדאגה שלך אבל הפעם אתה טועה ;)

פורסם

אם המחשב הנשלט הוא WINXP, אתה יכול להתחבר עם REMOTE DESKTOP שיקפיץ חלון דומה ל-LOCK PC כשאתה שולט מרחוק. אם המחשב השולט איננו WINXP, תוכל להוריד ולהתקין שם את קליינט ה-REMOTE DESKTOP.

אם יש לך בבית חלונות 2000 או 2003 גרסת סרבר, תוכל לפתוח TERMINAL SERVICES ולהיכנס עם סשן חדש ב-REMOTE DESKTOP למחשב שלך (שלא רואים מה אתה עושה) - כך שאח שלך יכול לעבוד על המחשב תוך כדי שאתה עובד בחשבון האישי שלך מרחוק (דסקטופ שלך וכו). מניסיון - זה תענוג של דבר והסיבה העיקרית שאני מריץ אצלי 2000 סרבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים