פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגהאבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים כן, חיפשתי בסטיקי את ה OVER BURN שאמרת, ועשיתי לפי זה תודה. חוצמזה למה התגובה הזאת: hua? אתה אומר שהצלחת? מה אתה מזלזל בי כי אני קטן? כי יש לי רק 5 תגובות אז אתה לא מאמין שהצלחתי? אחרי זה אתה טוען שאני לא שפוי? למה מה אני מטורף? מה אני לא בן אדם? מה אין סיכוי שסתם ככה מההסבר הקצר שלך הבנתי? הא הא הא? לא מקובל עלי שחברי צוות ככה מתיחסים למשתמשים, פשוט גועל נפש... פססס.....
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים LOLאני מקווה מאוד שזה היה בציניות.זאת הייתה התגובה שלי , כי לא ממש הבנתי את התגובה שלך "תודה קושקוש" , תגובה די מוזרה.קיצר , בבקשה שמחתי לעזור.
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אפשר גם בנרו 6.6 ומעלה לקצר את ה-lead in ככה שתוכל לצרוב על דיסק 715 מגה בלי הסיכונים של overburn
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אפשר גם בנרו 6.6 ומעלה לקצר את ה-lead in ככה שתוכל לצרוב על דיסק 715 מגה בלי הסיכונים של overburnמה זאת אומרת לקצר את ה-lead in?
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים זה ה-lead-outבעיקרון זה אומר שפחות 15 מגה יהיו מבוזבזים על "ניהול פנימי של המידע בדיסק"[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים וזה לא אמור לגרום לבעיות? כי אם בכל דיסק צריך לבזבז 15 מגה על ניהול המידע, איך זה שפה לא צריך את זה?ואפשר לעשות את זה ביחד עם OVERBURNING? ולצרוב איזה 730 מגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.