פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקחמיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה.הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GTואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם.הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזהזמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקותאני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OCוכאן אני לא יודע מה לקחתAMD 64 3000 )939אוINTEL P 4 3GHZ ..תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים הפנטיום עדיף בקידודים.. היו לי שתי מערכות אחת מול השניה ואפילו סלרון אכל את האתלון 64 ביט בדחיסה ל DIVX
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים אם לא ממש חשוב לך התוספת ביצועים בקידוד הייתי לוקח את הAMD הרבה יותר בצועים בעתיד ובקרוב גם תוכנות ל64 ביט
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מחבר איזה תוספת ביצועים ?עד כדי כך משמועתית?מה ההבדל בזמן עבודה יציבות וכדומה בי המעבדים שציינתי ,ואיזה לוח מתאים לכל אחד מהם עם פיסי אי אקספרסס?<
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אם תמתין ל-AMD חדשים שייתמכו ב- SSE3 תרוויח את שני הצדדים.גם קידוד גם 64 ביט.
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מבחינת יציבות שניהם מצויינים -רק שאם אינטל תצטרך גם לדאוג לספק כח טוב וקירור חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.