פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים יש יתרונות מועטים אם אתה לא מחבר אותו להאב ויוצר רשת ביתית. העיקר זה שליטה על הרשת הפנימית (עד כמה קטנה שתהיה כשזה בין שני מחשבים) - אתה יכול לחסום פורטים, לפתוח פורטים וכדומה.כעקרון אם אין לך בעיות איתו, אין סיבה להתעסק עם זה יותר מדי (אלא אם כן אתה רוצה ללמוד עליו יותר)
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר זהו נזכרתי בזה..זה נקרא פיירואל חומרה לא?האם זה חוסם דברים לא רצויים כמו ספיי או רק אפשר לחסום פורטים?למישהו יש מדריך?תודה
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים האם זה חוסם דברים לא רצויים כמו ספיי או רק אפשר לחסום פורטים?Firewall בבסיסו הוא Packet Filter וככזה הוא לא מסוגל למנוע חדירה של spywares/adwares.
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים הפיירוואל חומרה לא טוב יותר מהתוכנה שלך במחשב.הסיבה היחידה לעשות דבר כזה זה כביכול להוריד את העומס על המחשב (הפיירוול בתוכנה - לבטל אותו).אבל זה כ"כ זניח שאין סיבה.
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים כדאי מאוד להפוך אותו לראוטר מהסיבה שהוא מוריד את נטל ההתקשרות מהמחשב, מהסיבה שהוא מוריד את נטל הפיירוול מהמחשב ומהסיבה שיש לו ממשק נהדר לשליטה עליובקיצור חובה להפוך אותו לראוטר, אז למה אתה מחכה ??
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים כדאי מאוד להפוך אותו לראוטר מהסיבה שהוא מוריד את נטל ההתקשרות מהמחשב, מהסיבה שהוא מוריד את נטל הפיירוול מהמחשב ומהסיבה שיש לו ממשק נהדר לשליטה עליובקיצור חובה להפוך אותו לראוטר, אז למה אתה מחכה ??נטל? על המחשבים של ימינו? וחוץ מזה, עדיין לרוב האנשים הממשק המוכר של הווינדוס עדיף. אם אתה מחבר מחשב אחד אתה לא זקוק לראוטר. ד"א זו גם ההמלצה של ת'ומסון, יצרנית המודם, בעצמה.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר כדאי מאוד להפוך אותו לראוטר מהסיבה שהוא מוריד את נטל ההתקשרות מהמחשב, מהסיבה שהוא מוריד את נטל הפיירוול מהמחשב ומהסיבה שיש לו ממשק נהדר לשליטה עליובקיצור חובה להפוך אותו לראוטר, אז למה אתה מחכה ??לאיזה מדריך.דרך אגב, אם אני הופך אותו לראוטר אז:1) המחשב מתחבר אוטמטית לאינטרנט?2) אפשר לבטל את הפיירואל של הSP2תודה רבה
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אני יכול להדריך אותך בלי שום בעייה ודרך אגב תמיד אתה יכול לתקן/להחזיר לאחור ע"י הCD של אלטקל ובזקקודם כל תוריד למחשב שלך את 2 הקבצים הבאים ע"י כפתור ימני ו ..save target as:firmware גירסא 4.2.7 http://www.netguru.co.il/images/articles/80/LLS6_427G.binקובץ תצורה ראשוני http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.iniעכשיו תכניס את CD של אלקטל ותפעיל את תכנית ההתקנה של המודםתחפש ותפעיל את SpeedTouch upgrade עם הקובץ firmware (היכן שרשום HAVE DISK)התכנית אמורה להסתיים בהצלחה ותבדוק שהאינטרנט עובד כרגיל ובלי שום בעייה עכשיו תכניס שוב את CD של אלקטל ותפעיל את תכנית ההתקנה של המודםתחפש ותפעיל את SpeedTouch setup עם קובץ תצורה ראשוני (היכן שרשום HAVE DISK)באיזור של reconfigure the speedtouch (אם נדרשת בחירה).גם כאן התכנית אמורה להסתיים בהצלחה ואתה יכול לבדוק שהאינטרנט עובד כרגילזה השלב הראשוני, תודיע לי שסיימת בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים כאשר המודם כראוטר אכן הוא ייתחבר אוטומטית לרשת.אבל תאמין לי, אין לזה שום יתרונות, תשאיר אותו כמודם כל עוד הוא מחובר למחשב אחד.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים תרשה לי לחלוק עליך, לדעתי זה חיוני להפעיל את אמצעי האבטחה המובנים של המודם שכידוע רדומים עד שמשתמשים במודם כנתב.מעבר לכך המודם הוא פלאג אנד פליי מלא שזה אומר הרבה
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר טוב תראה עדכון קושחה עשיתי כבר.אני פעלתי לפי מדריך בפורום מתחרה, אסור לפרסם פה לכן אני אשלח לך את המדריך בפרטי.אחרי שסיימתי הכל היה בסדר היה כתוב UP, ז"א שזה מחובר אבל שניסיתי להכנס לאתרים זה לא נכנס. יש לך מושג מה הבעיה?ככה שבנתיים אני על PPPOE.תודה
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אתה צריך להוריד את החייגן של בזק ולבדוק גם שהורדת אותו בהגדרות connections של האקספלורר ( כלים, אפשרויות אינטרנט)ולהגדיר ב TCPIP - קבל IP באופן אוטומטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.