פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים התקנתי את הגוף קירור החדש של זלמן 7700 והוא כל כך גדול (מאוורר 120MM) שגוף הקירור נוגע בחלק האחורי של כרטיס המסך.האם זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה יכול לגרום לקצרים?
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אני לא חושב שזה יכול לגרום לבעיה.הוא ממש לוחץ על הכרטיס? או שהוא רק נוגע בו קצת?
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים ... הגוף קירור מברזל, כאשר ברזל נוגע בשני נוקודות שלא אמורות להיות מחוברות נוצר קצרתקן אותי אם אני טועה?(כמובן שאני מדבר בהנחה שהגוף קירור נוגע בכמה וכמה נקודות הלחמה על כרטיס המסך)
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים גוף קירור מתפקידו לפזר את החום שנוצר עליווכמו כן אם זה מאלומניום או כל חומר מוליך אחר עדיף שזה יתלבש טוב על הכרטיס כדי למנוע בעיות עתידיות
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מה?! על מה לעזאזל אתה מדבר?קודם כל הגוף הוא מנחושת(או אולי מאלומיניום) - שתי המתכות מוליכות חשמל מצוין - אלא אם כן יש להן ציפוי כלשהו, כגון הכיסוי השחור שהרבה פעמים יש על גופי קירור מאלומיניום(הנושא נבדק כרגע עם מולטימטר FLUKE87).אם הגוף נוגע רק ב PVC אז זה לא נורא.אם אתה רואה שהוא נוגע בהלחמות\במעגלים המודפסים שעל גבי ה PVC, זה כבר רע(מאוד) - ועלול להסתיים באסון.כמו כן, אם הוא ממש לוחץ על הכרטיס, הוא עלול לשבור אותו.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים תסתכל על המצבעם זה נוגעה במגעים של זה זה יכול להיות מסוכן עם זה סתם כזה במקום שהוא רייק זה זה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.