עבור לתוכן

המחשב לא עולה עקב הפסקת חשמל!

Featured Replies

פורסם

הייתה לי הפסקת חשמל בסוף השבוע והמחשב היה דולק בזמן הפסקת החשמל!!!

אחרי שהחשמל חזר הדלקתי את המחשב הוא עשה קצת בעיות ורעש אבל עלה ...

היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל הוא לא עולה .....הוא אפילו לא עושה פוסט ולא מפעיל לי את המסך!

מישהו יכול לעזור לי או שיש לו מוסג איפה יכולה להיות התקלה, ומה מפריע למחשב לעלות.

תודה מראש!!!

:)

פורסם

יהי זיכרו ברוך..

כנראה איזה שהו חלק דנפק עקב ההפסקת חשמל. לך לחנות שממנה קנית את המחשב שהם ישברו את הראש לראות איזה חלק נדפק ואם המחשב עדיין באחריות אז שיחליפו לך אותו

פורסם
  • מחבר

אין אחריות על המחשב , הוא נקנה לפני 3 שנים בערך!

מישהו יכול לעזור לי קצת יותר מאשר להגיד לי ללכת לטכנאי ושהוא ישבור ת'ראש?

פורסם

סביר יותר להניח שהספק כוח נשרף

תפתח אותו ובדוק תפיוז ,ובדוק אם יש ריח ,לספק כוח יש מדבקה על חלק מהברגים שאם אתה פותח האחריות כבר לא תקפה אבל במקרה שלך זה לא משנה כי כבר נגמרה :D

פורסם

כן..

אחרי שתשבור את הראש לדעת איזה חלק נהרס,ולהחליף אותו,חשוב לדעת שעליך לקנות אל-פסק בהקדם האפשרי. אממ.. אתה לא רוצה עוד מיקרה "מצער" כזה.. נכון?

פורסם

יש כזה שקע /תקע שיש בו פיזו למתח גבוה שאתה מחבר אותו לשקע ואליו את התקע וזהו ואז אם יש קפיצת מתח אז הדבר הזה נשרף קודם

פורסם

אם יש לך לדים של חיבור חשמל על הלוח אם תבדוק אם הם דולקים.

תפעיל את המחשב ותנסה להוציא סידי עם כפתור ההוצאה,

תריח את הספק

יכול להיות שהלך רק הספק אי אפשר לדעת

והשקע הזה נקרא מייצב מתח

פורסם

נסית לנתק ולחבר אותו מחדש לחשמל?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם יש לי לדים על הלוח של חיבור החשמל.

וניסיתי להוציא את הסידי ריום, והוא לא יוצא, אי אפשר גם לכבות את המחשב עם לחצן ההפעלה וגם אי אפשר לעשות ריסט.

כאשר אני מדליק את המחשב המנורות של ההארד דיסק נדלקות והמאוור של המעבד מסתובב לכן לא נראה לי שזה בגלל הספק!!!

תודה לכל העונים! :yelclap:

פורסם

נראה לי שנשרף לך איזה צ'יפ של הלוח אם...

וכמו שאמרו לפניי תריח אם משהו מסריח...

וגם תראה אם אין לך איזה קבל שמן בצורה דרסטית

פורסם

כשאתה לוחץ על ההפעלה... נדלקות שתי הנורות או רק הנורה של ההארדדיסק (האדומה) ונורת החשמל לא (הצהובה)?

פורסם

נסה לבודד את המערכת כולה מזרם זה אומר לנתק את הספק סופית למספר שעות אם לא הולך נסה לבדוק כמו שאמרו לפניי איזה קבל או משהו...

פורסם

למה אני מרגיש שנשרף לך הזיכרון ........תעשה בדיקת חומרה , תנתק הכל ותשאיר רק זיכרון מעבד כרטיס מסך והארז ותבדוק איך עובד .

פורסם

check out some mosfets they might be down....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים