עבור לתוכן

oc ל 9600xt

Featured Replies

פורסם

האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו?

כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250

דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה

פורסם

אני עושה OC ל9600 לא PRO עם ATI tool שבתוכנות להורדה, והתקנתי את Radeon Omega Driver כדיי לעקוף את הביטול של הOC של הcatalyst ( אפשר להוריד מ-http://downloads.guru3d.com/download.php?det=883 )

פורסם
  • מחבר

אני עושה OC ל9600 לא PRO עם ATI tool שבתוכנות להורדה, והתקנתי את Radeon Omega Driver כדיי לעקוף את הביטול של הOC של הcatalyst ( אפשר להוריד מ-http://downloads.guru3d.com/download.php?det=883 )

לך יש קירור חוץ ממה שהכרטיס בא איתו?

והתקנת הדרייורים שרשמת למעלה לא תפגע בביצועים?

פורסם

הקירור המקורי של ספייר הוא לא מציאה גדולה..

אני הצלחתי להגיע איתו למקס של 550 לליבה (לא ממש יציב) ו520-530 יציב, אבל גם שם הוא היה כבר חם.

בקשר לזיכרונות אני לא יודע ממש מה להגיד לך.. לי יש את הגירסה של ה128MB והזיכרונות מתחילים מ325MHZ

הצלחתי להביא אותם ל350 יציב. תנסה להעלות לאט לאט זיכרונות ולראות לאן אתה מגיע. בקשר לליבה, לא הייתי מנסה לעבור את ה530 בלי קירור נורמלי

פורסם

לי יש כרטיס מסך קצת שונה משלך, והמהרתי אותו מ- 325/189 ל- 423/205 בלי מאוורר, רק קרור פסיבי סטוק.

הדרך היחידה לדעת לכמה אתה יכול להגיע איתו זה לעלות מהירויות עד שמתחילים להיות ארטיפקטים, פשוט תשתמש ב ATI tool .

אצלי omega driver עובד בסדר, פשוט תתקין לפי ההוראות.

פורסם
  • מחבר

סבבה!

העליתי עכשיו את ה core והזיכרון מ 500/250 515/288

והתוצאה שלי ב 3dmark2003 גדלה מ 3375 ל 3624

שווה לי לנסות להגדיל עוד? אולי עוד קצת את הזיכרון?

פורסם

פשוט תחפש את הגבול העלין עם ATI tool, תבחר ב find max mem\ find max core וככה התוכנה הזאת תמצא לבד את המקס'. עדיף שתמצא את הגבול העליון של הזיכרון אז תוריד קצת ותחפש את הגבול העליון של הליבה.

נסה לקרר יותר טוב את הכרטיס, אתמול שהיה מזג אויר קר יותר הגעתי לתוצאה יותר טובה מהיום...

פורסם
  • מחבר

טוב תראו

הכל בסדר העליתי את הליבה והזכרונות ל 515/295 ועשיתי set clock, וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט.

כשאני עושה ריסט ומפעיל את ה ati tool מחדש אני רואה שוב את המהירויות המקוריות שלי 500/250

איך אני משאיר את זה על 515/295 לתמיד?

פורסם

נסה לעשות שati tool ייעלה בstart up: קודם תבחר בדף הראשי 3D profile ששמרת, אח"כ לך לsettings, לך ל-miscellaneous, סמן load on windows startup, ותבחר start menu

דרך אגב מה השיפור בfps של הOC ?

פורסם
  • מחבר

נסה לעשות שati tool ייעלה בstart up: קודם תבחר בדף הראשי 3D profile ששמרת, אח"כ לך לsettings, לך ל-miscellaneous, סמן load on windows startup, ותבחר start menu

דרך אגב מה השיפור בfps של הOC ?

לא נראה לי שזה עובד

עשיתי את מה שאמרת, ועשיתי ריסט וכשאני פותח את זה, זה מראה לי ב profile של ה default 500/250 ורק כשאני מחליף לפרופיל החדש שלי זה מראה את ה 515/295.

זה אומר שזה עבד?

פורסם

התקנת omgega driver ולפני זה הורדת את הati taskbar?

פורסם
  • מחבר

התקנת omgega driver ולפני זה הורדת את הati taskbar?

אופס

אני אמור להתקין אומגה דרייור לפני?

זה יעשה שזה לא ישתנה וישאר על מה שקבעתי?

פורסם

קודם כל, תפתח פרופיל חדש

אחרי זה תשים על המהירות ואז set clock ואז save

אחרי זה כשאתה מעלה את התוכנה, תבחר בפרופיל החדש ושם, תעשה load

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תפתח פרופיל חדש

אחרי זה תשים על המהירות ואז set clock ואז save

אחרי זה  כשאתה מעלה את התוכנה, תבחר בפרופיל החדש ושם, תעשה load

וככה על פעם שאני עושה ריסט?

לא שיש לי בעיה לעשות את זה, זה לא כזה מאמץ,אבל לא עדיף להתקין אומגה דרייור?

כאילו אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם דרייורים חדשים כי הכל עובד פיקס עכשיו.

אז פשוט לעשות load לפרופיל כל פעם מחדש? או שאולי עדיף פשוט להתקין אומגה?

פורסם

אני משתמש בתוכנה שנקראת RADLINKER.

יש לי את אותו כרטיס והוא עובד במהירות 534/334. אפשר לבחור מה תהיה המהירות בכניסה לווינדוס ואפילו להתאים מהירויות שונות לכל משחק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים