פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה...מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק?ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול?ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אם תגזים עם ה OC קרוב לוודאי שתשרוף איזה שהו חלק (מעבד , זיכרון , לוח אם ) ואתה יודע את הגבול בכך שאתה רואה שאחד הרכיבים לא מגיב או שהוינדוס לא עולה כמו שצריך ...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אם אתה לא עובד בטמפ' גבוהות מדי אז אין שום סכנה....כל עוד אתה עושה הכל בזהירות ולא סתם משחק עם דברים שאין לך מושג מה הם עושים, אין שום חשש..
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר הבנתי...ומה הטמפרטורה האידאלית פחות או יותר?אצלי המעבד הוא בטמפרטורה של 45C-42C ולפעמים הוא עולה גם ל50זה מסוכן או בסדר?עם השאלות שלי נשמעות מטומטמות סליחה אני פשוט חדש בעסק (מודינג)
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים קודם כל כרגע אנחנו מדברים על אוברקלוקינג ולא על מודינג - אלו שני נושאים אחרים לגמרי דבר שני - כולנו היינו מתחילים פעם, אין מה להתבייש.. ודבר שלישי איזה מעבד יש לך? יש סטיקי בראש הפורום עם הטמפ' המומלצות לכל מעבד.. תקרא אותו בעיון...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר זה אינטל פנטיום 4 2400והוספתי לו קירור של COOLER MASTER דגם ISB-V73 AERO4 וזה מראה לי שהטמפרטורה ברגע זה למשל היא 48C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.