פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים שלום לכולםנזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB.השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה.בברכה.
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים לא קיימת תוכנה כזאתהנפח של הדיסק קשיח תלוי בפלטות נראה לי מוזר מאוד שהיה לו 80 ונעלם חצי מזה,מה הדגם המדוייק של הדיסק קשיח?אתה מתכוון שרק פירמטת או שמחקת תמחיצות ויצרת מחדש? נראה לי שיש מקום לא מחולקלחץ לחיצה ימנית על my computer / המחשב שלי ,וכנס ל manage/נהל וכנס לdisk managment/ניהול דיסקים ,ראה אם יש מקום לא מחולק
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים אולי יש לו 2 מחציות? אפילו שפירמטת, אתה צריך למחוק את 2 המחציות ואז ליצור אחת. או שבכלל יצרת אחת שהיא רק חצי מהמקום
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים מחבר אני לא זוכר בדיוק אם הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות או שהיה במצב של מחיצה שלמה, זה בבירור דיסק של 40 GB אך כשבדקתי אותו הנפח היה 80GB .
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני לא זוכר בדיוק אם הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות או שהיה במצב של מחיצה שלמה, זה בבירור דיסק של 40 GB אך כשבדקתי אותו הנפח היה 80GB .בדקת פיזית על ההארדיסק מה כתוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.