פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים שלוםלמי היה בעיות עם hd של wd שהיה לו,תרשמו כאן אם היתה לכם בעיה ומה הייתה הבעיה.אני עורך את זה כי לחברה הזאת יש שם רע,למרות שלא שמעתי אף אחד שבפועל היה לו בעיה איתם,הבעיות תמיד היו אצל חברים, אז בבקשה רק למי שלוהיתה בעיה איתם לרשום כאן.
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים מתו לי 2 הרדיסקים שלהם:1.2GB תוך שנתיים2.5GB תוך שנה וחציויש לי עוד 2.5GB אחד שחיי (ברוך השם) עד היום.. כמעט 4 שנים.
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים גם לי יש הרד דיסק WD20GB 7200RPM ,קניתי אותו לפני שנה .אחרי חצה שנה הוא התחיל עם הבעיות התקעויות,רעש מוזר,קריאה מאוד איטית ולפני חצי שנה ה BIOS הודיע לי שה SMART צופה שההרד דיסק יהרס בקרוב ועליי להחליף אותו, בינתיים הוא עובד אבל גורם להמון בעיות
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים יש בהם בעיות בד סקטור, וכשזה מתחיל, זה מסתיים מהר מאד...מניסיון של חבר שלי, זה מתסיים בקול גדול, כאשר פלטת זיכרון אחת השתחררה !!! (ככה לפחות הוא אמר שזה נשמע לו), אני הייתי קונה IBM... 8)
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים היא לא השתחררה...הוא שמע קול של פטיש כזה שנותן להרדיסק מכות מבפנים, נכון?זה ראש הקריאה של ההרדיסק.. הוא מתפחלץ, ואז קופץ בהיסטריה מקצה לקצה. Been there, done that.אפילו פתחתי אחד ונתתי לו לעבוד כשהוא פתוח.. זה מגניב!
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים WD זה השם המלא של החברה או הקיצור ? אם קיצור תגידו לי את המלא כי אני לא רוצה להסתבךוIBM עולים ב80 שקל יותר משאר ההרדיסקים
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים מערב דגיטלי...WesternDigitalLOL...ולגבי ה- IBM.... הם שווים הרבה יותר מתוספת קטנה של 80 ש"ח...
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים מחבר טוב כנראה שאני יפסיק איתם ויעבור ל Ibm.כי דווקא עד עכשיו אני 8 שנים עם הארד דיסקים שלהםבלי אף בעיה.
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים מחבר encoder אם הם כל כך גרועים למה יש לך 3 דיסקים שלהם?ההבדל במחיר היה כל כך משמעותי (כשקניתי את ה 8 גיגה שלי ב 2000 שקל,הם היו נראה לי הכי יקרים כמעט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.