עבור לתוכן

הטמפרטורות האלה טובות או שהם מעל המותר?

Featured Replies

פורסם

temp.JPG

:s05:

וזה מה שהביוס מראה לי...:

PICT0003.jpg

פורסם

הטמפרטורות גבוהות מאוד!! :o

המערכת שלך זה מה שבחתימה??

בדוק שיש חומר טרמי בין המעבד לגוף קירור וזה מהודק כמו שצריך ואם זאת לא הבעייה תוסיף מאווררים כי זה חם מאוד, המחשב בטח עובד יותר לאט מהרגיל כי זה מה שמעבדי אינטל מתחממים יותר מידי (מאיטים את עצמם) וגם זה מקצר את חייו, דאג לטפל בעניין ASAP!

פורסם

75 מעלות :kopfpatsch:

אצלי הלוח מכוון כל שהמחשב יתכבה כבר ב-60 מעלות. אין שום סיבה להגיע לטמפרטורות כאלה.

טמפרטורת מאמץ מקסימלי לP4 לא צריכה לעבור את ה 50-55 מעלות, וכמובן כמה שפחות יותר טוב.

עכשיו אני שם לב שהטפמרטורה שנמדדת דרך הווינדוס "רק" 58 מעלות. עדיין קצת גבוהה.

בכל מקרה כמו שידידי TheTool אמר, תסדר את הבעיה As soon as possible.

בכמה OC אתה נמצא?

פורסם

אולי לא קראתי נכון אבל המעבד שלך יושב על 1.97 ???

לא כתבת שאתה בעיצומו של אוברקלוק מטורף אז גש לביוס ושנה את הגדרת המתח למעבד לאוטומטית אני מאמין שזה יוריד את הטמפרטורה לרמה הסבירה של 35-45 מעלות.

פורסם

אם אתה רואה 1.95 במקום 1.24 אתה צריך משקפיים ;)

גם 1.24 זה מתח בכלל לא הגיוני לכן יכול להיות שבכלל החיישנים מזייפים  ???

המעבד לא היה עולה במתח כזה.

בכל זאת, בדוק שהכל תקין, אגב לhck:

55 מעלות זאת לא טמפרטורה גבוהה מידי למעבד P4, עד 65 מע' במאמץ עוד זה בסדר וגם אז מומלץ לטפל אם אפשר אבל זה לא כ"כ נורא כפי שחלק מהאנשים חושבים, ומהמעבד לא ממש מאיט את עצמו עד לטמפרטורה של בערך 60מע' (משוער). כל מספר מעל 65 במאמץ לאינטל P4 מכל סוג שהוא זאת הגזמה.

פורסם

החיישן הראה בwindows מתח של 1.97, לא בביוס, שם כתוב 1.24

בBIOS ניצול המעבד הוא 100% וזו טמפ' מאמץ

ז"א שהמעבד שלו על 58-75 מעלות

לפותח הת'רד - שאני אבין - קנית כזו מערכת בזבזנית ולא לקחת זכרונות בדואל?

פורסם

כמו שאמרתי, אין סיבה להגיע לטמפרטורות כאלו (ברור שטכנית זה אפשרי).

עם קירור מתאים אתה יכול לעשות OC מטורף ולא לעבור את ה55 מעלות.

דוגמה אישית שלי: 3.85@2.8 ולא עבר את ה55 מעלות (SP94 +SF2).

אמנם שכחתי לרשום את הטמפרטורה שם, אבל בכל זאת ** OC **

אם אתה רוצה לעשות OC טוב אתה חייב להשקיע בקירור טוב.

פורסם

זה עניין של Northwood מול פרסקוט, זה שהNorthwood שלך לא מתחמם הרבה זה לא עניין חדש, הבעיה היא שלו יש פרסקוט שכן מתחמם הרבה

פורסם
  • מחבר

אז על איזה גוף קירור אתם ממליצים לי?

יש לי Socket 775

ואין הרבה גופי קירור שמתאימים לו...

אז בבקשה אם אתם יודעים בוודאות על גוף קירור טוב בשביל המעבד הזה תומרו לי אבל אחד...

ואם אני מרכיב גוף קירור חדש אז צריך לנקות את החומר הטרמי הישן ואם כן אז איך?

:s05:

פורסם

יש לזלמן 7000 קיט התאמה לסוקט 775

יש גם גרסה לXP-120 שמתאימה לסוקט 775, אבל היא לא הגיעה לארץ

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא מכיר את זלמן איך ואם הגוף קירור שלו לא שקט עדיף לי להשאיר את האינטל המרעיש הזה!!!

וזה ניראה גם אותו הדבר אני רוצה ללכת על ה-Silent 775 של Thermaltake הוא ניראה לי אחד החזקים!!!

אבל לא ביררתי בידיוק מאיפה אני יכול לקנות למה ניגבר הכסף!!!

:)

פורסם

הזלמן 7000 נחשב לגוף קירור שקט ביותר

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שבשביל הדבר המסכן הזה:

CNPS7000A-ALCu.jpg

אני ישלם  265 ש"ח

זה ניראה כמו איזה עבודה בעיניים!!!

הוא ניראה קטן ולא מועיל ואיפה הגוף קירור שלו בכלל וכמו שחברי הטוב אומר: "אתה בטוח שזה בטוח" :s05:

אולי תראה לי תמונה איך זה ניראה ממש על הלוח אם שאני יראה פרופורציות כי זה ניראה לי ממש לא רציני ה"דבר" הזה!!!

פורסם

זה ניראה כמו איזה עבודה בעיניים!!!

הוא ניראה קטן ולא מועיל ואיפה הגוף קירור שלו בכלל וכמו שחברי הטוב אומר: "אתה בטוח שזה בטוח" :s05:

אולי תראה לי תמונה איך זה ניראה ממש על הלוח אם שאני יראה פרופורציות כי זה ניראה לי ממש לא רציני ה"דבר" הזה!!!

אז אתה טועה בגדול! אני ראיתי את הגוף קירור הזה והוא בין הגדולים שקיימים יותר מזה שהוא ממש מועיל והוא עושה עבודה טובה ובששקט כי לא שומעים אותו בכלל והוא נותן ביצועים מצויינים יחסית לעובדה שהוא חרישי לגמרי!

תראה את זה ככה - אתה לא משלם כסף בגלל שהמוצר היה כזה יקר לייצור לחברה,  הוא עולה הרבה כסף בגלל שזה נחשב לגוף קירור יעיל מאוד ועם זאת שקט מאוד!

הנא קרא את הביקורת עליו (גרסת הנחושת בלבד), בין השאר יש שם תמונה שממחישה בדיוק את הגודל שלו כאשר הוא נמצא על לוח האם...

פורסם

אני גם ראיתי את המוצר הזה והוא דיי גדול ולפי מה שקראתי בין פתרונות הקירור הטובים ביותר!

וחוץ מזה לא אמרו לך שהגודל הוא לא מה שקובע......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים