עבור לתוכן

מהם הלוחות הטובים ביותר ל-A64 שכרגע בשוק?

Featured Replies

פורסם

עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe..

מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים?

יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים?

יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה..

האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?

פורסם

יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים?

עדיף GA-K8NS Ultra-939 בגלל כמה סיבות

1.fireiwire b (התומך עד 800mb/s לעומת firewire a שיש בלוח של abit שתומך עד 400mb/s

2.שני כרטיסי רשת אחד 10/100 ואחד 10/100/1000 ,נחמד בשביל רשת ביתית או שיתוף אינטרנט (בלוח של abit יש כרטיס רשת אחד 10/100/1000)

3.כרטיס קול יותר טוב , realtek alc850 לעומת realtek alc658 בabit

4.ארבעה חיבורי sata לעומת 2 בabit

5.פירוול בחומרה ,בגלל הציפסט

6.dual bios ,פיצר נחמד להגנה על הביוס

7.שלוש שנות אחריות לעומת שנתיים בabit

8.לפי מה שקראתי בnewegg הוא עובד ישר אם מעבדי 90nm לעומת הabit שחייב עדכון ביוס (כמובן שצריך מעבד שהביוס תומך בו כדי לעדכן)

פורסם

טוב לדעת ..

השאלה החשובה היא אם זה מצדיק את המחיר שלו ? כלומר אם כל הפיצ'רים הנוספים שיש לו שווים ת'כסף (ד"א אין לי מושג כמה עולה הלוח של ג'יגה בית .. הייתי שמח להערכה)

פורסם

מה זה, איפה בדיוק MSI NEO2 PLATINUM, הוא הלוח NFORCE3 939 הכי טוב כרגע, לא?

פורסם

הEpox 9NDA+ הוא הלוח הכי טוב כרגע

אבל הוא לא מיובא לארץ

פורסם

הלוחות היחידים כרגע ל-AMD שאתה חכול למצוא ב-Xtremesystems.org

754: DFI Lanparty nF3250GB UT

939: MSI K8N Neo Ultra

אלה הלוחות הכי טובים בעולם כרגע ל-AMD.

פורסם

Yot

אתה מתכוון K8N Neo2 Platinum....

פורסם

8KNS ULTRA 939 הוא בהחלט לוח טוב גם לפי פיצ'רים וגם לפי ביצועים והכי חשוב לפי המחיר שלו כששאר הלוחות כמו MSI NEO2 עולים 1000+ את הלוח הזה ניתן להשיג ב מקסימום 650 ש"ח וכל שאר החנויות שמוכרות אותו ביקר יותר זה סתם גניבה.

פורסם

איך מקסימום 650 שקל? לפחות בזאפ הכי זול זה 750 שקל... באיזה חנות שקוראים לה glob-net...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים