עבור לתוכן

אובר קלוק מ9600רגיל ל9600XT.עזרה!

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל..

לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון.

תדרי עבודה של 9600XT.

הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור.

כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך.

קניתי מאורר Zalman 120מ"מ.

נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם..

גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר.

מה זאת התופעה הזאת ומה עושים?

ועוד שאלה...

בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?

פורסם

אממ יכול להיות שהליבה בכלל לא יכולה לעבוד בכאלה תדרים כלומר עצם זה שהיצן שם את זה על 400 והכרטיס הכי הרבה יכול להיגע ל450 תנסה לעשות אובר קלוק יותר קטן אם זה קורה שוב תעדכן

פורסם
  • מחבר

היצרן שם את זה על 329Mhz .

וזאת אכן בעיה בליבה.

הכרטיס קר ואין שום סיבה אחרת.

שמתי אותו על 435Mhz בליבה ודיי.זה עובד,יציב.

פורסם

תמשיך לעלות :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בטח צריך לעשות מוד לכרטיס לספק עוד מתח...

דבר עם STINGER הוא יודע מה לעשות

פורסם

רז... דיי בטוח שסטינגר ידפוק לו את הכרטיס (בלי להעליב כמובן. אני את הכרטיס שלי לא נותן לו למוד מתח)

ואני הצלחתי להעלות את ה9600XT שלי ל595 לליבה (580 יציב כמו סלע)

שזה 80 מעל המהירות המקורית. אבל יכול להיות באמת שפשוט הגעת למקסימום של הליבה שלך (עדיין.. 9600XT זה R360 ו9600P זה R350)

פורסם

כמו שאמרתי אז די לטחון מים ואני לא ההיתי מביא לסטינגר אפילו קופסאת נעליים אחרי הדיונים פה על ראדון 9800 פרו שחשב שהוא יכול להפוך ל x800xt והתברר כי הוא תפס יותר מדי גובה ובסוף הוא אכל פצצה חמה ועכשיו הוא נכה נכון סטינגר ? :bash::s07: :s05:

פורסם

OMFG! הוא באמת חשב שהוא יכול לעשות את זה?!

ואני עוד נתתי לו למרוח לי את המשחה הטרמית על הכרטיס מסך... (אולי בגלל זה הזיכרון לא רוצה לעבור את ה360MHZ? :lol:)

פורסם

יש לי אותו כ. מסך כמו שכתבתי בהודעה מקודם (רק עם 256מב, לך יש 128? ) ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת שאני לא מחמם אותו יותר מדיי שאני מעלה את המהירות, אפשר לגעת ולהרגיש אבל זה לא מדוייק...

פורסם

הכי טוב תתקין מד טמפרטורה...

פורסם

סתם חבל.. אפשר לדעת אם הכרטיס חם או לא בזה שיש ארטאיפקטים או לא.

מד לא יעזור לך הרבה בחיים

פורסם

כמו שאמרתי אז די לטחון מים ואני לא ההיתי מביא לסטינגר אפילו קופסאת נעליים אחרי הדיונים פה על ראדון 9800 פרו שחשב שהוא יכול להפוך ל x800xt והתברר כי הוא תפס יותר מדי גובה ובסוף הוא אכל פצצה חמה ועכשיו הוא נכה נכון סטינגר ?  :bash::s07: :s05:

אתה התלבלבת עם מישהו אחר חמוד :o

פורסם

FIGHT FIGHT FIGHT!!!!

פורסם

לא !?!? האם זה לא האיש שאמר שהעלה מתח כמו מופרע לראדון שלו ? ועכשיו הכרטיס בקרושי מתפקד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים