פורסם 2002 ביוני 1023 שנים עם צאתו של המעבד החדש מבית AMD והופעת הביקורות והסקירות הרבות, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו.ממה שאני התרשמתי, המעבד הזה בכלל לא משהו, וחוץ מירידה של 2 מעלות בטמפרטורה (כתוצאה ממעבר לתהליך ייצור בליטוגרפיה של 0.13 מיקרון) הוא לא מציג שום יתרונות על פני האת'לון XP ובטח שלא על פני הנורת'ווד המעולה של Intel.מה גם, שיכולות ההמהרה שלו די עלובות (22.5MHz תוספת זה המקסימום שהצליחו להגיע עם הXP2200+).אפשר היה לצפות למשהו יותר טוב...מה דעתכם?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים צריך לחכות שתצא גרסה רשמית ואז נראה.אני חושב שהכתירו אותו מוקדם מידי.אבל אני עדיין מעדיף AMD על אינטל.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מילה אחת: בעעעעעעעעעעעע עכשיו ברצינות- ליכולות OC טובות מדי לא ציפיתי בסטאפיניגים הראשונים...אבל 22 מה"צ זו בדיחה... לפחות הבדל טמפ' אם לא OC..וגם את זה אין. בקיצור- אכזבה..אני לא רואה אותו מוצא את מקומו בשוק אם המצב יתמשך :
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים לפי הביקורת של טום אי אפשר להסיק מסקנות...זה ידוע שהוא פרו אינטל ולא אובייקטיבי...
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים נדמה לי שהתוצאה הסופית תתבטא אך ורק בתג המחיר שלו, לפי מה שהבנתי הוא יהיה יותר יקר מן המעבדים המבוססים עלהליבה הישנה, ואם המצב יהיה כך אז אני חושב שרוב הצרכנים יעדיפו אינטל...
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר התוצאה שהבאתי לקוחה מאננד.טום הצליח להוציא ממנו 90MHz אבל רק עם מערכת קירור מים, שזה עדיין עלוב.לגבי המכפל של 13.5... אננדטק פתחו אותו והורידו אותו...לגבי הסטפינג, בוא באמת נקווה שייצאו סטפינגים יותר טובים.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים כמה הם הולכים לעלות , שווה לשדרג אליהם יותר מאוחר ( בעוד חודש-חודשיים) או ל athlon xp 2000 ?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים טום הצליח להוציא ממנו 90MHz אבל רק עם מערכת קירור מים, שזה עדיין עלוב.זה ממש עלוב.שלא נזכיר את יכולות הOC של אינטל... ;DAMD נתפסה ע"י רבים כזולה, ונותנת תמורה נאותה לכסף.הם כבר לא זולים, והם כבר לא כאלה עדיפים על אינטל.. אם כבר, אינטל עדיפה עלהם.והפלומינו היה בחלק מהמבחנים יותר טוב מהTBERD! זה ממש אידיוטי, שהמעבד הישן,שעולה הרבה פחות, הרבה יותר טוב באוברקלוקינג, (22 בקירור אוויר? 90 בקירור מים ומכפלה פתוחה? בחייכם..)גם יותר טוב מהמעבד החדש.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אתם צודקים לאללה, המעבד החדש ממש לא יותר טוב מהישן, אבל באוברקלוקינג? אם אתם אומרים...אני יודע שהדבר היחיד שאפשר לעשות עם מעבדי AMD הוא DOWNCLOCKING.A - ABHORRENTM - MAINFACTURER OFD - DAMAGESבקיצור - יצרן מתועב של נזקים.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים למשל - מעבד שנשרף אחרי חצי שנה???אתה יודע מה הבעיה - AMD - היצרן המתועב של נזקים הלך יותר מדי (והרבה) עם ה-0.18MICRON.וגם - כולנו הסתכלנו בטווח הקצר ולא בארוך:ראינו מעבד טוב בכל הבנצ'מרקים ואמרנו - בוא נלך עליו, ועכשיו (בטווח הארוך) כולם רואים למה הוא באמת שווה.ובנוסף - הוא לא עבר אופטימיזציה לWINDOWS XP. הוא טוב רק למי שגר באלסקה או בסיביר בסביבת הפינגווינים והדוביםהסיבירים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.