פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם, ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם' date=' ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL [/quote']מה זאת אומרת מה עושים .... נכנסים לקריזה ומרביצים למחשב
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר תאמין לי שכימעט עשיתי את זה :bash: ....... אבל באמת מה עושים (די חשוב!)
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים במקום להיתעצבן תחשוב קצט....מה כל ילד קטן יודע לעשות ?למחוק ולהתקין מחדש בישביל מה להיתעצבן
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לדעתי זה לא נשמר כי לא שמרת,שים לב שיש כפתור save נראה לי שפשוט הסרת וסגרת תחלון וחשבת שזהו
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני לא בטוח ב 100% שזה יעזוראבל ניראה לי שאם אתה תמחק את האי סי קיו ותתקין מחדש כל ההגדרות היתאפסומבין מה אני מתכוון תנסה מה יש לך להפסיד??
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר לדעתי זה לא נשמר כי לא שמרת,שים לב שיש כפתור save נראה לי שפשוט הסרת וסגרת תחלון וחשבת שזהויש כפתור רק לאשר, אין שום SAVE (אני אבדוק עכשיו שוב)עריכה:~~~~~~~~~~~יש כפתור רק לאשר... אבל כל שינוי אחר שאני עושה נישמר.. משהו מוזר בהחלטואם אני אמחוק כל סיסמאות הICQ והHISTORY ימחקו לי
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ואם אני אמחוק כל סיסמאות הICQ והHISTORY ימחקו לי בקטנה עם ההיסטורי ואת הסיסמאות תשמור על קובץ txt או wordלא משנה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר אולי אני אעשה את זה מחר..... אם אני אתקין עכשיו גירסא חדשה יש מצב שזה יעזור?
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר מחקתי והתקנתי... וכלום לא עוזר!!!! :'( :'( :'( אני כבר מיואש מה עושים??? אוקיי.. הבנתי עכשיו שזה אי\ה בעיה עם השרת של ICQ כי כל פעם אחרי שאני מוחק את המספרים ואחר כך משחזר לפי השרת של ICQ המספרים חוזרים (אחרי ששמרתי)
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים ניסיתי לשים מספר באינפו שלי ואחרי זה למחוק והצלחתי...מקווה שהתמונה תעזור לך...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.