פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים שלום לכולםיש ברשותי צורב נק 3500A העניין הוא שהדיסק הראשון שצרבתי על מדיית4.7 DVD-R*4עם נרו ויזן אקספרסהקיבולת של שני הסרטים שצרבתי הם 3.5 גיגה והוא מורה לי על זמן של 4 שעות!!!!נראה לי מטורף!האם הזמן הוא סביר?ןלמה שאני מנסה להעביר קבצים מסוימים של וידאו עם קידוד AC3התוכנה פשוט נתקעת?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אם אתה רוצה לצרוב סרט דוד בזמן של 15 דקות צרוב סרט דוד, אל תצרוב AVI. בשביל לצרוב סרטים כאלו התוכנה צריכה לעשות תהליך קידוד מחדש של הסרט בשביל שיתאים לקריאה במכשיר
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר הבנתי אותך!עכשיו הבנתי במה מדובר!וגיליתי גם שנרו ח**כי בתהליך הקידוד זה כל הזמן נתקע לי ודופק לי דיסקיםהאם יש תוכנה מומלצת לקידוד חוץ מנרו?ובאיזה סיומות בעצם זה אמור להפוך אותם?בתודה מראש
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים Nero Vision Express כן מבצעת קידוד,אני מעביר כל הזמן מ AVI ל DVD סרטים שאני הולך לראות איזה פעם אחת על RW...מוזר מאוד שניתקע לך,לי עובד,נסה את הגירסה האחרונה 3.0.1.4
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אני הכי מרוצה מ DVD2SVCD. קרא את זה בעיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.