עבור לתוכן

המלצה לצורב DVD

Featured Replies

פורסם

תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !

פורסם

אל תעשה שטויות. ניתן להשיג היום NEC3500A ב 420 שקל. הדואל לאייר חשוב בגלל איכות החומרה.

פורסם
  • מחבר

הפיונר נשמע חמוד חשבתי ללכת עליו

ולמה אתה מתכוון שזה משפיע על האיכות .. ? איך ?

פורסם

הצורבים של היום הם כולם עם DL ובסביבות ה 400 ש"ח פלוס,ואם תעשה חיפוש תראה איזה כונן מומלץ.

פורסם

הפיונר נשמע חמוד חשבתי ללכת עליו

ולמה אתה מתכוון שזה משפיע על האיכות .. ? איך ?

בשביל DUAL LAYER חייבים לייזר מדוייק יותר וחומרה טובה יותר (ציפים וכו'...). פיוניר - לדעתי בזבוז כסף. ה NEC טוב יותר ועולה פחות. בנוסף אם תוסיף כמה שקלים תוכל להשיג את ה NEC עם שנתיים אחריות.

פורסם
  • מחבר

פניתי לksp להשוואת מחירים והnec3500a עולהשם כ420 ויש שם מפרט טכני שהפנה אותי לפה

http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx

זה הצורב שאתה מדבר עליו ?

פורסם

כן, זה הצורב שכל העולם מדבר עליו. ואני הייתי משלם עוד 30 שקל וקונה אותו ב www.logicpc.co.il כדי שתהיינה לי שנתיים אחריות.

פורסם

פיוניר - לדעתי בזבוז כסף.

טוב אחרי שקראתי מה כתבת אני חייב להגיב !

אני עורך וידאו ומפיק סרטי אירועים על DVD (כבר המון זמן).

פיוניר,הוא הצורב שהכי מתאים לעבודות צריבה רבות,קשות, תחת עומס וללא מנוחה.

יש לי את ה 107D, קניתי 2 כאלה, אז בזמנו שהיו עולים  1500 שקל. כמובן שאני מרוצה ממנו עד עשיו,שום דבר לא השתנה בו ואל התקלקל,

הוא עבר קילומטרז' גבוהה מאוד מאוד של צריבות,וממשיך לתפקד כמו גדול (20 דיסקים בשבוע), ומה גם שלא דפק לי דיסק אחד עד עכשיו!

היום יד כבר את ה 108D, שעולה 480 שקל...

מבחינתי הצורב הפנימי הטוב ביותר כיום  (אגב גם החיצוני שלהם,הוא הנחשב לטוב ביותר )

אז אם אתה מתכוון שהוצאה של עוד 40-50 שקל היא "בזבוז כסף" , תחשוב טוב לפני שאתה אומר את זה.

(10 דיסקים שידפקו לך ותזרוק לפח=ההפרש. שלא נדבר על עצבים/בזבוז זמן).

מבחינתי- תרכוש אותו ולא תצטער. תתחדש :)

פורסם

ומה אתה רוצה לחדש? שפיוניר נחשבים מזמן כבר להכי טובים? בדיוק כמו אינטל?

כבר מזמן כולם יודעים באתרים המקצועיים שפיוניר זה ממש לא זה, ששני הצורבים האחרונים שלהם לא משהו ושיש צורבים שעולים פחות, עם איכות צריבה טובה יותר ולא פחות עמידים. תוסיף על זה את העובדה ש ה NEC נותנים שנתיים אחריות ולכן אפשר לדבר עד מחר על אמינות ואת שאר הבולשיטים אבל תכלס על הקרקע הם נותנים רק שנה אחריות בעוד ש NEC שנתיים.

תקרא קצת ביקורות מקצועיות ב CD FREAKS ו ב CDRINFO ו CDRLABS ותבין, שפעם, כשצורבי ה DVD היו דבר חדש ובאמת היו בעיות עם רובם פיוניר היו ה TOP. היום ממש לא. WAKE UP. זה היה בתקופה ש AMD היה חיקוי עלוב של אינטל. היום הסיפור שונה.

לא שהפיוניר צורבים לא טובים, אבל יש כמה שעולים עליהם היום, מכל הבחינות, וחוצמזה עולים פחות.

פורסם
  • מחבר

תודה.. אני אלך על הNEC בגלל האחריות .. אני מקווה שאני לא אצטער :cool2:

פורסם

ומה אתה רוצה לחדש? שפיוניר נחשבים מזמן כבר להכי טובים? בדיוק כמו אינטל?

כבר מזמן כולם יודעים באתרים המקצועיים שפיוניר זה ממש לא זה, ששני הצורבים האחרונים שלהם לא משהו ושיש צורבים שעולים פחות, עם איכות צריבה טובה יותר ולא פחות עמידים. תוסיף על זה את העובדה ש ה NEC נותנים שנתיים אחריות ולכן אפשר לדבר עד מחר על אמינות ואת שאר הבולשיטים אבל תכלס על הקרקע הם נותנים רק שנה אחריות בעוד ש NEC שנתיים.

תקרא קצת ביקורות מקצועיות ב CD FREAKS ו ב CDRINFO ו CDRLABS ותבין, שפעם, כשצורבי ה DVD  היו דבר חדש ובאמת היו בעיות עם רובם  פיוניר היו ה TOP. היום ממש לא. WAKE UP. זה היה בתקופה ש AMD היה חיקוי עלוב של אינטל. היום הסיפור שונה.

לא שהפיוניר צורבים לא טובים, אבל יש כמה שעולים עליהם היום, מכל הבחינות, וחוצמזה עולים פחות.

אתה יודע מי נחשב הצרכנים הגדולים ביותר של משתמשי הצורבים DVD ?

עורכי וידאו. הם גם מהראשונים, ומאלה שקנו צורבים חיצוניים לפני 5-6 שנים, ב 7000 דולר!. כן 31 אלף שקל (ואני בתחום כבר 6 שנים)!

ומה הם קנו? פיוניר.

כולם ללא יוצאי מהכלל קונים צורבי פיוניר.

לך למקומות שמתקינים "מערכות עריכה" (מחשבים שעולים בין 15-25 אלף שקל). גם שם תמצא פיוניר.

גם לי מערכת כזו יקרה, ויש לי גם צורב כזה.

פותח התרד יחליט מה שהוא ירצה כמובן.

חוץ מזה, 40 שקל יותר מהווה שיקול עבורך? אצלי לא...

פורסם

1) הצרכנים הגדולים ביותר של צורבי DVD כבר מזמן אינם עורכי DVD. צורבי DVD זמינים לציבור הרחב ונקנים ומיוצרים בכמויות אסטרונומיות. על כל עורך DVD יש הרבה הרבה הרבה סדרי גודל יותר משתמשים רגילים.

2) אם הפיוניר היה טוב יותר - כן הייתי מוסיף גם 100 שקל. היות והוא פחות טוב מה NEC ובא רק עם שנת אחריות, לא שווה להוסיף ולו שקל אחד.

3) די ברור למה עורכי ה DVD קונים פיוניר. פעם, זה היה הצורב הכי טוב. יקח זמן ויקלטו. הטיעון הזה מזכיר לי טיעוני דומים ולא רלוונטיים לגבי אינטל כמו "למה כל חברות ההיי טק קונות אינטל"...או "כולם אומרים שכדור הארץ שטוח", WAKE UP ותהיה עורך ה DVD הראשון שיוצא מכבלי פיוניר.

שוב, אני ממליץ לך ללכת לאתרים שנתתי לך קודם ולגלות שפיוניר בסדר, אבל יש היום צורבים יותר טובים ויותר כדאיים.

עריכה:

זה על ה XLA08

To sum it all up, this is the best we could say: Excellent DVD-Writing quality, but poor media compatibility, low writing speed as well as many other small drawbacks puts this drive behind several other drives..

http://www.cdfreaks.com/article/162/9

וזה על ה 107

The fact that earlier Pioneer drives have been very good and problem free made our expectations for this drive very high. Its also probably one of the most awaited drives the last few months. And finally here it is.

But did it meet our expectations? We are afraid we have to answer no to that, but you should decide that after reading this review and this conclusion.

http://www.cdfreaks.com/article/137/9

וזה לא רק ב CD FREAKS לך גם לאתרים אחרים.

פורסם

אתה יודע מי נחשב הצרכנים הגדולים ביותר של משתמשי הצורבים DVD ?

עורכי וידאו. הם גם מהראשונים, ומאלה שקנו צורבים חיצוניים לפני 5-6 שנים, ב 7000 דולר!. כן 31 אלף שקל (ואני בתחום כבר 6 שנים)!

ומה הם קנו? פיוניר.

וכולם קנו לפני 10 שנים פמטיום-1,אז הם צריכים להמשיך לקנות פנטיום 1? מה שאתה אומר לא הגיוני,אתה מבסס את זה שהצורב שיצא לפני 5-6 שנים והוא היה טוב אז עכשיו כל מה שפיוניר יוציאו יהיה שווה באותה מידה,וכל המתחרים חרטא.

אני מסכים עם אינטגרל בנושא הזה,פשוט גש לאחד האתרים שהוא הביא לך (ממש קשה להתווכח עם האתרים האלו).

פורסם

מה קשור עכשיו פנטיום 1 ? >:(

אתה מדבר על דגם ,ולא על חברה! (כמו שאני מדבר) שים לך טוב לנושא!

בעל התרד פתח דיון כדי שכל אחד יגיב את דעתו, וזה מה שאני וכולם פה עושים.

לפני שהדיון הזה יהפוך לויכוח, נעצור כאן.

אמרתי דעתי וזהו.

אין טעם להמשיך את השרשור בויכוח, אלא רק שתשובות ענייניות לפותח התרד.

פורסם

התכוונתי אינטל מצטער,אבל סבבה לא משנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים