פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אוברקלוקינג זה לעלות מהירות מעל המהירות סטוק לחלק מסויים במחשב כרטיס מסך,מעבד,זיכרון...בקשר לכרטיס שלך אתה יכול להוריד את התוכנה הזאת:http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=815&file=5&evp=bd3e23e42324cda2524b86ca2d571660זה יוסיף לך אפשרות אוברקלוק בדרייברים של הכרטיס מסך... תיבדוק ב 3DMARK 2003 כמה אתה מקבל עכשיו ואחרי כל שינוי שאתה עושה תיבדוק שוב כדי ליראות כמה שיפור הישגת...איזה כרטיס מדובר בדיוק ככה במקום שתעלה כל פעם בקפיצות קטנות אוליי נוכל להגיד לך על כמה זה בטוח יעבוד ומישם תמשיך...
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים זה נותן לך את ההפשרות הזאת... כאן אתה קובע את ה OC... רק תיהיה זהיר...התמונה גדולה מידיי... תישמור אותה ואז תיראה את כולה...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים מחבר זה שאתה אומר לי להיות זהיר זה רק אומר לי שאני עלול לדפוק לי את המחשב. לא איך ולא למה, אם תפרט זה מאוד יעזור כי אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים ומה האוברקלוקינג הזה עושה והמדריך לא ממש עזר לי הוא רק הסביר לי מזה אוברקלוקינג, אבל ברגע שאני מגיע לחלון ש Lanzar שם בתמונה אין לי מושג למה לכוון, וזה דיי מפחיד אותי כי אני כל הזמן מקבל הזהרות שמה שאני עושה עלול לדפוק לי את המחשב והאחריות תלך קיבינימט ובלה בלה בלה..
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים האחריות לא תופסת....אין החזריםאם אתה בחור ספונטני ואוהב להתגרות במזל ואם אתה גם נראה סבבה..... קצת גלשתי, תנסהאבל קח בחשבון שהאחריות קפוט.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר אז אני אוותר..אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס הזה גם ככה..תודה בכל אופן!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לא תלך לך האחריות... נגיד שהכרטיס באמת נישרף מה שלא קורה... החנות לא אמורה לדעת שעשית OC ! ואין להם שום דרך ליבדוק !!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר טוב אז אני מגיע לחלון שאתה הראת בתמונה,למה לכוון את זה?אין לי GT כמו שלך אלה רגיל..
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים כוון את הליבה על 350ואת הזכרונות על 790תעשה בדיקה ותתפלל.עכשיו שחק דום3 על הכי גבוהה למשך 3 שעות ותראה אם יש פוליגנים שלא נראים כמו שהם צרכים להראות.יש אופציית טמפרטורה תבדוק שהטמפרטורה לאחר שעות המדחק לא מעל 65 ואם זה עובד ננסה לפרוץ את הפייפים!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר ליבה זה יעני מה שכתוב לי מהירות שעון מעבד?מה זה פוליגנים?מה זה פייפים?לכוון במקום 2D ל3D (כתוב ליד ביצוע משופר..)?דום3 משעמם את התחת :-[ לא נורא..
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים כן ליבה זה המעבדוהשני זה הזכרונותפייפים אלו צינורות העיבוד של הכרטיסיש לך כרגע 12 אבל יש מצב לעוד 2 אם יש לך מזל אז זה יעבודכוון גם את ה 3d + 2dשחק משהוא כבד אחרפוליגנים הם הצורות בסיס מהן מורכבות הדמויות במשחקאם הם לא חלקות כמו בעבר אז צריך להוריד מהירויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.