עבור לתוכן

התקנת מוד חדש של eMule, שאלות לגבי הקבצים החשובים שיש לטפל בהם + מידע על DC

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה.

העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה)

הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות.

*אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw

אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב)

אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה שהוא מעדיף וממליץ עלייה?

(אני אשמח אם תצרפו לינק)

Thanks alot :)

פורסם

אם אני לא טועה , עידכון לגירסה חדשה יותר לא יפגע בקבצי הקרדיט וכד'.

אם אתה רוצה לדעת בכל זאת איזה קבצים צריך לשמור:

1. preferences.dat

cryptkey.dat .2

*להבא תריץ חיפוש מכיוון שהשאלה הזאת נענתה פעמים רבות.

נ.ב - תשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי שמציג את השאלה שלך.

לדוגמה: "היכן נשמרים קבצי הקרדיט?" , או כל כותרת אינפורמטיבית אחרת שתמצא לנכון לשנות.

תודה.

פורסם

כל מה שאתה צריך הוא רק לעדכן את ה emule.exe זה הכל לא צריך כלום,ליתר ביטחון תגבה את תיקיית ה config שם נמצאים כל הקבצים החשובים (כמו קרדיטס).

פורסם

כל מה שאתה צריך הוא רק לעדכן את ה emule.exe זה הכל לא צריך כלום,ליתר ביטחון תגבה את תיקיית ה config שם נמצאים כל הקבצים החשובים (כמו קרדיטס).

תעשה בדיוק מה שהוא אמר יש לי dc וזה סבבה של תוכנה רק mirc מי שמכיר והרבה מכירים יותר מהירה יותר טובה אחלה תוכנה mirc.

אפרופו mirc מישהו יודע איפה אפשר לחפש לינקים למשחקים/סרטים חוץ מircspy.com וmydownloader.com?

פורסם

זה לא המקום לווארז :nono:

פורסם
  • מחבר

Milk-Inc- תודה על המידע, אני ינסה להתקין את הגירסה החדשה כרגיל וניראה מה קרה.

נ.ב

הכותרת שונתה :)

x-dude- זאת תיהיה האפשרות השנייה שלי ;)

מה בדבר מידע על התוכנה DC?

אם למישהו יש ניסיון עם תוכנת השיתוף הזה, אנא שישתף אותי :)

(prelly?)

פורסם

קבצי הקרדיט והניקוד כידוע לי נמצאים אצל אנשים אחרים כי ככה אי אפשר לרמות (למרות שהצליחו)

פורסם
  • מחבר

היי, חזרתי עם עוד בעיות :s07:

התקנתי את המוד החדש של האימיול ובאמת כמו Milk-Inc אמר זה לא פגע לי בשום דבר חשוב (קרדיט, הורדות וכו"..)

אבל יש לי בעייה חדשה כעט, הסיבה השנייה שרציתי להתקין את הגירסה החדשה יותר היא ביגלל שכשהאימיול עבד בערך 12 שעות~ האינטרנט היה מיתנתק לי.

הספק שלי הוא של אינטרנט זהב וכששאלתי אותם על הבעיה (בנוסח קצת שונה) הם אמרו לי שיש תוכנות שגורמות לאינטרנט להיתנתק ככה סתם (ואז הוא דחף את השם אימיול "לדוגמה התוכנה אימיול עושה את הדבר הזה אצל הרבה אנשים")

חשבתי שכשאני ישדרג לגירסה החדשה יותר הבעייה תיפתר אבל כניראה שטעיתי :(

*חשוב לציין שיש לי חיגן ובדרך כלל שהאימיול עובד כ-12 שעות~ אחוז הCPU USAGE קרוב מאד ל100, האם זה אמור להיות כך?

וה- MEM USAGE הוא כ-35k.

ועוד דבר די מוזר הוא שכשהאינטרנט מיתנתק החיצים שנימצאים למעטה בשורת משימות עדיין ירוקים, כלומר האינטרנט כיביכול עדיין פעיל אבל כשאני מנסה להתחבר שוב דרך החייגן ע"י הכנסת שם משתמש וסיסמה הוא מסרב להיתחבר ומביא לי שני סוגים שונים של ERRORS כל פעם, רק RESTART פותר את העסק הזה.

אם מישהו מכיר את הסוגייה הזו, ואת הפיתרון לה בבקשה שיעזור :)

נ.ב

מה בדבר מידע ו\או לינקים לתוכנה DC?

פורסם

אני חושב שסתם סיפרו לך שטויות בתמיכה שם...איך ההתנתקויות יכולות בכלל להיות קשורות לאימיול?

אני מציע לך לעדכן דרייברים למודם , לפי תיאור הבעיה שלך(שצריך לעשות ריסטרט למחשב) זאת בעיה שנגרמת בגלל דרייברים ישנים של המודם(לפחות ככה זה היה אצלי)

בקשר ל-DC: זה מוד לאימיול?(כי קיימת תוכנה בשם SababaDC שזה לא קשור בכלל לרשת המיול)

פורסם
  • מחבר

היי

בקשר לתמיכה, כך גם אני חושב, לכמה חברים שלי יש את אותו המוד לאימיול ואפילו יש לנו את אותה חבילת אינטרנט והם זה לא קורה!

בקשר לעידכון של הדרייברים למודם, חיפשתי פה ושם ולא מצאתי דבר.

יש לי מודם מסוג: USB ADSL MODEM ALE 150 אשר מחובר לקן טלפון והספק שלי הוא "אינטרנט זהב", אם מישהו יוכל לימצוא איזשהו דרייבר או עידכון מסויים לסוג מודם שכזה בבקשה שיודיע לי :)

בקשר ל-DC, איני חושב שזה מוד לאימיול, זה בה מהקיצור של direct connect תוכנה שמיתחברת ל"חדרים" מסויימים (יש חדרים גדולים יותר וקטנים יותר, זה טלוי בכמות שאתה משתף) ולפי מיטב זיכרוני המהירות גבוהה מאד, בשל ה"חיבור הישיר" שהתוכנה מבצעת.

SababaDC, שמעתי עלייה פעם או פעמיים, אם היא לא קשורה בכלל לרשת האימיול אז יש סיכוי שזו התוכנה עלייה אני מדבר (כזכור לי זאת תוכנה אשר מתכנתים ישראליים בנו אותה וDC זאת תוכנה שבאה ממקור אחר, היא אמורה להיות ידועה)

בכל מקרה שתף אותי בקצת מידע על התוכנה הזו (SababaDC) אם תוכל.

Thanks all :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

היי again.

בקשר לדרייברים של המודם, משום מה הלינק מוביל אותי לדף " Request is not allowed."

http://www.bezeq.co.il/error_page.asp?session=60fa88552d02cb528f16c4244bb92e4c3d921d0200&testCookie=true&ticket=4a533193&from=83.130.47.208%3A3384&scheme=http&reason=3&to=www.bezeq.co.il

ובקשר לתוכנה SababaDC הלינק מוביל אותי לאתר הבא: PaysForSurveys.com

משהו עם סקרים וכספים.

אני מעוניין בתוכנת שיתוף, כגון אימיול, הרגע עלה לי שם של אחד מהגירסאות אני חושב שזה היה ++DC (אם זה עוזר למישהו)

Thank Again :)

פורסם

דרייברים.

http://www.sababa.6x.to

נ.ב - הקישור הישיר לסבבה DC שנתתי למעלה כן פועל אצלי , אבל תיכנס ללינק שנתתי לך עכשיו ודרך שם תיכנס למידע על DC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים