פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA.. מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר! אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\ הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר). רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים. מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? תודה מראש!
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר המחשב נקנה עם כל מה שבמחשב עצמו בKSP (שלא כדאי לקנות שם לפעמים) לפני כ4 וחצי חודשים.זאת אומרת שיש אחריות לא?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים גם לי לפני יומיים ההרדיסק מסוג maxtor 40G התחיל לעושת סקרצין, ומשמיעה רעשים מוזרים שמחרפנים את השכל, במיוחד שהמארז שלי פתוח, ואי אפשר לסגור אותו, אבד הדלת.
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר למה הבעת את דעתך בלי לעזור? אני יודע שההארדיסקים שלהם מרעישים נורא..חייב עדיין פתרון
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים ההארד דיסק הוא החלק הרגיש ביותר במחשב והוא מועד לפורענות במקרה ואתה חושש שמשהו לא טוב בו נצל את האחריות שלך.
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר אני אעשה את זה אבל לקייאספי יש חוקים משלהם: אם לא הרכבת את המחשב אצלם אז החוקים הללו חלים עליך - 1. במקרה של תקלה בכל חלק, עליך להביא את החלק שנראה לך שיש בו תקלה (אתה הטכנאי במקרה זה ). 2. אם החלק נמצא תקין אתה לא מחוייב עליו בכסף. 3. אם החלק נמצא תקין - החלק הבא שתיקח לתיקון (ושוב תצטרך לנחש איזה) יחוייב ב50 שקלים על כל חלק! 4. אם החלק לא נמצא תקין אז האחריות ממומשת ללא תשלום (דבר שלא שמעתי שאחריות אמורה לעלות כסף), וכך עד שימצא חלק תקין! פשוט פורענות מה שהולך אצלם :-\ וזה לקח גדול שלומדים שלא צריך לקנות מהם. אז בנוגע לתגובה של THE-MASTER אני לא ממש רוצה להוציא 50 שקל על כל חלק ואני צריך לדעת בדיוק אם יש בעיה או אין. שמעתי שיש תוכנה בשם POWERMAX שמיועדת לכוננים של מקסטור והיא תוכנה לבדיקת תקינות.. אני אנסה למצוא אותה באתר שלהם.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי? אני כבר נואש.וד"א: ההארדיסק עכשיו משמיע רעש רק בהתחלה ולאחר כמה שניות נרגע - זה אומר משהו?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אולי תנסה לשים עליו ספוג?יעני ככהספוג____hdd____ספוג____אני חושב שזה יעזור זה עוצר לפעמים רעשים...
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר אין לי כרגע מאיפה להשיג ספוג וגם ככה המארז שלי צפוף מבפנים וזה יחסום לי מאוורר ראשי אחד שדוחף את האוויר, אז לא נראה לי שזה יעזור ממש
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים הכוונה שלו הייתה לשים גומיות של ברגים לך לטמבור יתנו לך כמה בחינם או שקית של 200 ב10 שקל שים איפה החור גומיה ועל זה את הבורג, תנסה..
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אולי תנסה לשים עליו ספוג?יעני ככהספוג____hdd____ספוג____אני חושב שזה יעזור זה עוצר לפעמים רעשים...אתה רוצה לשרוף לו תהארד דיסק?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים ברמת העיקרון אתה לא יכול לממש אחריות על כוננן קשיח עד שהוא מת. כאשר הוא ימות(ואם הוא עושה רעשים, זמנו קרוב) לך לחנות ותחליף אותו! דבר שני שלא יבלבלו לך במוח אם אתה מביא להם כוננן קשיח שמת ויש עליו עוד אחריות(שנה לרובם ויש כאלו עם 3 שנים) צריכים להחליף לך אותו, ואם למקום ממנו אתה קונה יש טיפה של הגינות גם יחליפו לך אותו על המקום. בכל אופן בזמן הקרוב הייתי מתחיל לגבות באופן סדיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.