עבור לתוכן

הארדיסק שנשמע כמו זבוב! עזרה

Featured Replies

פורסם

ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA..

מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר!

אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\

הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר).

רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים.

מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? >:(

תודה מראש!

פורסם

כנראה שסופו של ההארד-דיסק קרב , יש לך עוד אחריות עליו?

פורסם
  • מחבר

המחשב נקנה עם כל מה שבמחשב עצמו בKSP (שלא כדאי לקנות שם לפעמים) לפני כ4 וחצי חודשים.

זאת אומרת שיש אחריות לא?

פורסם

גם לי לפני יומיים ההרדיסק מסוג maxtor 40G התחיל לעושת סקרצין, ומשמיעה רעשים מוזרים שמחרפנים את השכל, במיוחד שהמארז שלי פתוח, ואי אפשר לסגור אותו, אבד הדלת.

פורסם
  • מחבר

למה הבעת את דעתך בלי לעזור? אני יודע שההארדיסקים שלהם מרעישים נורא..

חייב עדיין פתרון

פורסם

ההארד דיסק הוא החלק הרגיש ביותר במחשב והוא מועד לפורענות במקרה ואתה חושש שמשהו לא טוב בו נצל את האחריות שלך.

פורסם
  • מחבר

אני אעשה את זה אבל לקייאספי יש חוקים משלהם: אם לא הרכבת את המחשב אצלם אז החוקים הללו חלים עליך -

1. במקרה של תקלה בכל חלק, עליך להביא את החלק שנראה לך שיש בו תקלה (אתה הטכנאי במקרה זה >:().

2. אם החלק נמצא תקין אתה לא מחוייב עליו בכסף.

3. אם החלק נמצא תקין - החלק הבא שתיקח לתיקון (ושוב תצטרך לנחש איזה) יחוייב ב50 שקלים על כל חלק!

4. אם החלק לא נמצא תקין אז האחריות ממומשת ללא תשלום (דבר שלא שמעתי שאחריות אמורה לעלות כסף), וכך עד שימצא חלק תקין!

פשוט פורענות מה שהולך אצלם :-\

וזה לקח גדול שלומדים שלא צריך לקנות מהם.

אז בנוגע לתגובה של THE-MASTER אני לא ממש רוצה להוציא 50 שקל על כל חלק ואני צריך לדעת בדיוק אם יש בעיה או אין.

שמעתי שיש תוכנה בשם POWERMAX שמיועדת לכוננים של מקסטור והיא תוכנה לבדיקת תקינות..

אני אנסה למצוא אותה באתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי? אני כבר נואש.

וד"א: ההארדיסק עכשיו משמיע רעש רק בהתחלה ולאחר כמה שניות נרגע - זה אומר משהו?

פורסם

אולי תנסה לשים עליו ספוג?

יעני ככה

ספוג____

hdd____

ספוג____

אני חושב שזה יעזור זה עוצר לפעמים רעשים...

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע מאיפה להשיג ספוג וגם ככה המארז שלי צפוף מבפנים וזה יחסום לי מאוורר ראשי אחד שדוחף את האוויר,

אז לא נראה לי שזה יעזור ממש :(

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הכוונה שלו הייתה לשים גומיות של ברגים לך לטמבור יתנו לך כמה בחינם או שקית של 200 ב10 שקל

שים איפה החור גומיה ועל זה את הבורג, תנסה..

פורסם

אולי תנסה לשים עליו ספוג?

יעני ככה

ספוג____

hdd____

ספוג____

אני חושב שזה יעזור זה עוצר לפעמים רעשים...

אתה רוצה לשרוף לו תהארד דיסק?

פורסם

ברמת העיקרון אתה לא יכול לממש אחריות על כוננן קשיח עד שהוא מת.

כאשר הוא ימות(ואם הוא עושה רעשים, זמנו קרוב) לך לחנות ותחליף אותו!

דבר שני שלא יבלבלו לך במוח אם אתה מביא להם כוננן קשיח שמת ויש עליו עוד אחריות(שנה לרובם ויש כאלו עם 3 שנים)

צריכים להחליף לך אותו, ואם למקום ממנו אתה קונה יש טיפה של הגינות גם יחליפו לך אותו על המקום.

בכל אופן בזמן הקרוב הייתי מתחיל לגבות באופן סדיר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים