פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים שלום לכולםקניתי היום צורב דיוידי של נק3500ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילהמה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים סביר להניח שהבעיה היא בפרינקו. קנה מדיה נורמלית. שימוש בכפתור "חיפוש" יעזור לך. הנושא נטחן עד דק.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים לי יש מדיות של פרינקו (כתוב TEAC), והם מצויינות,כדי להיות בטוח שזה הדיסק, תנסה לקרוא אותו עם DVD אחר...יכול להיות שנפלת על מדיה פגומה.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר אוקיי, סבבה ותודהעכשיו , איך אנ ייודע אם זה לא בעיה בדרייברים של נרו ?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר זה באמת מה שעשיתי, בדקתי אותו בדיוידי אחר ואותו הסיפורזה אומר סופית שהבעיה במדיות ?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים יכולות להיות עוד 1000 סיבות. FIRMWARE, דרייברים של IDE לא טובים, PIO במקום UDMA , בעיה עם ה ASPI, צריבה בזמן עומס מערכת, וכו וכו וכו....אבל אם הוא הצליח לצרוב ולא נתן שגיאה, הייתי מנסה קודם כל עם מדיה כמו וורבטים או סילברליין G04 היות ופרינקו ידועים בתור בעייתיים.לי יש מדיות של פרינקו (כתוב TEAC), והם מצויינות,זה בדיוק למה פרינקו זה זבל. אחד כן אחד לא אחד למה לא. ל TEAC הם כנראה מוכרים את הטובות (TEAC לא מטומטמים).
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים אל תתן לה להסיח את דעתך מהנושא אני לאקרא את חוקי הפורום1. כותרת לא אינפורמטיבית2. הקפצה של הודעה במקום שימוש בעריכהננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.