פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לא הבנתי כלום ממה שכתבת prelly.בכל מקרה אלו עם המעבדים של AMD המצוידים בטכנולוגית NX בטוחים הרבה יותר מוירוסים.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אין לי מושג.. אנלא זוכר..מה שאני רוצה להגיד זה : תתרחקו מSygateדפק לי תמחשב הפיירוול הזה..יש לי מזל שחשבתי על זה ועשיתי לפני נקודת שחזור..אני חושב שאני ילך על Kaspersky Anti Hackerמוזר שאף אחד לא המליץ עליו..אינני יודע מה אתה סח , סיגייט זה הפיירוואל שהכי פחות עושה בעיות ! אני ממליץ על : 1. סיגייט 2.zap 3.קריו 4.אווטפוסט לפי הסדר כמובן , אני אישית ממש אוהב את סיגייט ! לפי דעתי שילוב של סיגייט וזון אלארם , יביא פיירוואל שקרוב לשלמות
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים לא מומלץ להתקין יותר מפיירוול אחד במחשבזה סתםן כאב ראש, קשה יותר לאתר תקלות וזה בזבוז בשאבים והאטת המערכת.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים לא מומלץ להתקין יותר מפיירוול אחד במחשבזה סתםן כאב ראש, קשה יותר לאתר תקלות וזה בזבוז בשאבים והאטת המערכת.מה זאת אומרת לא מומלץ ??? אסור !!!!אל תתקין 2 פיירואל כי אם תעשה את זה זה חסום לך את האנטרנט כמט שקרה לחבר שלי והוא היה חייב לפרמט
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים לא מומלץ להתקין יותר מפיירוול אחד במחשבזה סתםן כאב ראש, קשה יותר לאתר תקלות וזה בזבוז בשאבים והאטת המערכת.נכון , לא אמרתי לו שיתקין את ארבעתם !
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אני משתמש בנורטון...מה הבעיה איתו?לא יודע פשוט אף אחד לא העלה אותו בדיון
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הוא פשוט , כבד , בנוי בצורה רשלנית (תשאל הרבה ותבין , או שתחקור אותו לבד ולתראה איך אפשר להתגבר עליו) מיותר לציין שהפיירוואל לא מתקדם במיוחד , אפילו לא למשתמש בייתי פשוט .
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר הוא פשוט , כבד , בנוי בצורה רשלנית (תשאל הרבה ותבין , או שתחקור אותו לבד ולתראה איך אפשר להתגבר עליו) מיותר לציין שהפיירוואל לא מתקדם במיוחד , אפילו לא למשתמש בייתי פשוט . בדיוק No Norton
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים נורטון הוא באמת הטופ שבטופ. הוא מיועד למשתמשי קצה אייכותיים ולחוג יוקרתי במיוחד בתחום המחשבים.החוג ידוע בשמות רבים,אבל המפורסם והממצה ביותר שביניהם חייב להיות פראיירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.