עבור לתוכן

איזה כיף! החורף הגיע , עם אפשרויות הOC שלו... (כ.מסך, כנסו תגיבו מה דעתכם:)

Featured Replies

פורסם

איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם:)

הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה...

הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל לעבוד איתו קבוע), העליתי את הזכרון ל400MHZ (שזה יוצא 800MHZ) ואת הליבה ל451MHZ (המהירויות סטוק זה זיכרון-365, ליבה-412) ... הרצתי את המבחן ב3DMARK05 המבחן של העששית המתעופפת הזאת ביער (כי תמיד שם אני רואה ישר ארטיפקטים) - ותראו איזה פלא- שום ארטיפקטים ושום דבר...

ואם כבר אז אצרף תמונה (לא באיכות טובה משהו) של הבייבי האדום שלי :) זה אמנם לא ג'יפה 6800- אבל תראו אותו עם SILENCER ורק תגידו שזה לא משהו ח-ז-ק :)

נחזור לשאלה:

זה OC מכובד לכ.מסך? או שאין ממה להתלהב?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ב XT שהיה לי העלתי ל 500 לליבה ו 820 לזיכרון... על זה אם הקירור של זלמן + DELTA

פורסם
  • מחבר

זכרון אני אוכל לגרד 820 (זה כולה להוסיף עוד 10 MHZ למה שיש לי עכשיו) בקשר לליבה... חחח ,מודה,גדול עליי, אני אפילו לא אנסה :)

אגב כשעושים OC לכ.מסך- מה יותר משמעותי OC לזכרון או לליבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים