עבור לתוכן

דפדפנים מומלצים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה להחליף את הדפדפן שלי..כל הזמן מתגלות עוד ועוד פרצות אבטחה בו..(אינטרנט אקספלורר) ואם יש לכם משהו מומלץ פשוט ואיכותי אשמח לשמוע!

תודה :hi:

פורסם

אם שי פרצת אבטחה יבוא גם תלאי תיקון (במוקדם או במאחור). באמת שאין סיבה לברוח מהIE... סתצם אנשים נלחצים מזה... בנוסף גם לא ממזן הייתה כתבה בYNET שהיו יותר התרעות אבטחה במוזילה מאשר בIE באותו חודש...

אף דפדפן לא מושלם...

אבל אם אתה באמת רוצה יש את הFIREFOX שגם אני משתמש בו לעיתים.

פורסם

הממש, אבל הממש פיירפוקסה מומלץ.

פורסם

Avant Browser אחלה דפדפן.

פורסם

FireFox מעולה...ממליץ בחום.

פורסם

FIREFOX

אין בכלל שאלה.. הוא אוכל את IE בכל קטגוריה.

אם שי פרצת אבטחה יבוא גם תלאי תיקון (במוקדם או במאחור). באמת שאין סיבה לברוח מהIE... סתצם אנשים נלחצים מזה... בנוסף גם לא מזמן הייתה כתבה בYNET שהיו יותר התרעות אבטחה במוזילה מאשר בIE באותו חודש...

אנשים לא נלחצים סתם, הם לא רוצים וירוסים ושטויות במחשב.

נכון, כנראה שלIE היה חודש טוב :lol:

אבל ברצינות, היתרון של FIREFOX הוא שהוא מבוסס קוד פתוח וככזה הרוב המכריע של הבאגים שלו מתוקנים כמעט מידית שלא כמו MICRO$OFT שמוציאים עדכון פעם בחודש במקרה הטוב.

פורסם

הוא ממ שלא אוכל את הIE בכל קטגוריה.

הסיבה היחידה לאי מעבר מלא שלי לFIREFOX הוא חוסר תמיכה של אתרים בדפדפן. יש הרבה אתרים שמוצגים לא כראוי עם הדפדפן הזה...

ולמה שהם יקבלו וירוסים?

אין מחשב בלי אנטי-וירוס או בלי פיירוול (אפילו אם זה המובנה של וונדוז, לצורף העניין זה לא משנה)!

בנוסף, הקוד הפתוח יכול לשמש גם לרעתו: האקר יכול לעיין בקוד המקור של התוכנה, לגלות פרצה - די בקלות, ולהכנס.

נכון, יש לFIREFOX המון יתרונות, אבל כל הזמן רק משבחים ומהללים אותו, אז רציתי גם להראות את הצדדים הפחות טובים שלו...

ולזה שהמליץ על AVANT: התוכנה הזאת מבוססת על הIE עם שיפוצים... כל פרצה שתהיה בIE תהיה גם בAVANT...

פורסם

יש לך שלוש אפשרויות בתחום הדפדפנים.

אופרה - דפדפן בטוח,מהיר ויציב עם תמיכה בכל האתרים (כמו אינטרנט אקספלורר)

דמויי אקספלורר - דפדפנים שלרוב נוצרו על ידי מתכנתים יחידים או בקבוצות קטנות ולא מסחריות. מטרתם היא לקחת את מנגון האינטרנט אקספלורר ולהוסיף לו מראה חדש והמון תוספות הכרחיות שנמצאות בדפדפנים אחרים.

מוזילה - מוזילה ופיירפוקס. מוזילה היא הגרסא הישנה שכוללת גם תוכנות דואר ועוד תוכנות נלוות כמו עורך HTML בחבילה אחת עם התקנה יחידה,אך מומלצת לעסקים. פיירפוקס הוא הדפדפן הטוב בעולם. הקוד שלו פתוח,ככה שיש לו המון תוספים,שהם בעצם תוספות תוכנה. אני משתמש בארבע כאלה. אחת שחוסמת פלאש ומאפשרת צפיה בו עם לחיצה קצרה,אחת שחוסמת את כל סוגי הפרסומות,אחת שנותנת לי כפתור שאם אלחץ עליו היא תפתח את האקפלורר ותעבור ל INDOWS UPDATE ישירות,והאחרונה בשביל למיין את ההורדות לתיקיות על פי סוג הקובץ.

העניין הוא שפיירפוקס תומך בבנית אתרים תקנית,ברמה הגבוהה יותר. כל מה שלא עובד בפיירפוקס הוא אתרים עם בניה לא תקנית ולא נכונה. הבעיה היא בעלי האתרים שלא יודעים לבנות אתרים טובים,לא הדפדפן.

אני אישית משתמש בפיירפוקס באושר ועושר. לאתרים שלא עובדים בפיירפוקס יש לו את אינטרנט אספלורר בצד.

נ.ב.

אם תשתמש בפיירפוקס ובכמה מהתוספות שהזכרתי פה אתה תוכל להעלים פרסומות לחלוטין. כך שאם אתה נכנס לאתר עמוס פרסומות כמו MSN.CO.IL אתה לא תראה פרסומות. בכלל!!!.

בחירה נעימה.

פורסם

FireFox ממש אהבתי .. (למרות שאני עדיין חוטא עם IE לפעמים )

פורסם

MyIE2,

משלב את המראה של IE6 ומכיל את הפונקציות שטמונות בFireFox

פורסם

הוא ממ שלא אוכל את הIE בכל קטגוריה.

הסיבה היחידה לאי מעבר מלא שלי לFIREFOX הוא חוסר תמיכה של אתרים בדפדפן. יש הרבה אתרים שמוצגים לא כראוי עם הדפדפן הזה...

ולמה שהם יקבלו וירוסים?

אין מחשב בלי אנטי-וירוס או בלי פיירוול (אפילו אם זה המובנה של וונדוז, לצורף העניין זה לא משנה)!

בנוסף, הקוד הפתוח יכול לשמש גם לרעתו: האקר יכול לעיין בקוד המקור של התוכנה, לגלות פרצה - די בקלות, ולהכנס.

נכון, יש לFIREFOX המון יתרונות, אבל כל הזמן רק משבחים ומהללים אותו, אז רציתי גם להראות את הצדדים הפחות טובים שלו...

ולזה שהמליץ על AVANT: התוכנה הזאת מבוססת על הIE עם שיפוצים... כל פרצה שתהיה בIE תהיה גם בAVANT...

מה תיקונים:

א.לא האקרים אלא קראקרים,אצל האקרים הם פשוט ישלכו את זה לBUGZILLA או יתנו תיקון משלהם לעומתם קראקרים ינסו לשתמש בזה לרעה

ב."לעיין בקוד מקור" זה משהו מאוד טיפשי להגיד אתה יודע מה עורך הקוד של מוזילה פירפוקס יותר קל זה לפתוח עורך HEX ולחפש .JMPS

ג.הדפדפן הזה לא תומך באתרים שלא נכתבו על פי התקן של W3C

ולכן הבעיה היא באשמת הבוני האתרים שלא בונים אתרים בתקן.

ד.פירםוקס אוכל את IE בדבר הכי חשוב RENDER TIME אין מישהו שהראתי לו את המהירות שפירפוקס פותח אתר ולא נדהם.

בקטע של הקוד פתוח קרעתה אותי זה כמו שמישהו בתגובות של YNET אמר אם זה קוד פתוח אפשר לפרוץ אל זה תוך שניה כי אפשר לראות איך זה בנוי. ;D ;D ;D

פורסם

א. טוב נו, הבנת למה אני מתכוון...

ב. לא בדיו קהבנתי מה אמרת, אבל התכוונתי שבמוזילה אפשר "לנצל" את הקוד הפתוח ולבדוק פרצות אבטחה ללא בעיה.

ג. זה אני יודע, אבל מה זה משנה באשמת מי זה, זה לא עובד נקודה. עד שבוני האתרים לא ישנו את האתר זה לא יעבוד טוב, ובשביל לשנות צריך כסף, ולIE יש 95% נתח שוק אז זה לא ממש החלטה עסקית נבונה לשדרג את התר בשביל 5%...

ד. אני פתחתי ולא נדהמתי... הוא מהיר יותר אבל לא דראסטית... אני הכי התלהבתי מהטאגים...

ולגבי ההערה שלך בסוף, למה זה לא נכון? מה מונע מקראקר להסתכל בקוד ולמצוא פרצות (אני שואל ברצינות)?

פורסם

א. טוב נו, הבנת למה אני מתכוון...

ב. לא בדיו קהבנתי מה אמרת, אבל התכוונתי שבמוזילה אפשר "לנצל" את הקוד הפתוח ולבדוק פרצות אבטחה ללא בעיה.

ג. זה אני יודע, אבל מה זה משנה באשמת מי זה, זה לא עובד נקודה. עד שבוני האתרים לא ישנו את האתר זה לא יעבוד טוב, ובשביל לשנות צריך כסף, ולIE יש 95% נתח שוק אז זה לא ממש החלטה עסקית נבונה לשדרג את התר בשביל 5%...

ד. אני פתחתי ולא נדהמתי... הוא מהיר יותר אבל לא דראסטית... אני הכי התלהבתי מהטאגים...

ולגבי ההערה שלך בסוף, למה זה לא נכון? מה מונע מקראקר להסתכל בקוד ולמצוא פרצות (אני שואל ברצינות)?

ב.התכוונתי שהזמן שיקח לך לחפש בקוד מקור פרצה הוא מאוד גדול כיוון שהקוד ענקי ויותר פשוט זה לחפש JMPS במשחק(זה כאשר מנסים לפרוץ הגנה של תוכנה זה הפעולה הבסיסית של הכנת קראק והיא מאוד ארוכה)

פרצות מתגלאות בעזרת ניסיונות כלומר למצוא פרצה זה מזל ולא כמה שאתה מחפש.

ג.הנתח של IE קטן לאחרונה ל88% במאי השנה הוא היה 95% (כל זה בחצי שנה וזה הרבה)

ואילו מוזילה/פיירפוקס גדל ל7.5% מהשוק וזה הרבה מאוד זה כמעט 1:12 וזה אומר שכל אחד מ12 אנשים לא יוכלו להשתמש באתר שלך (בהנחה שנכנסים באותו יחס אבל הבנתה את הנקודה).

ד.המהירות היא לא שינוי ממשי אבל זה מאוד טוב ההבדל אצלי היה כ2 שניות לפתיחת HW ל5 שניות בIE(כאשר הייתי בווינדוס עם פירפוקס 0.7 או 0.8 לא זוכר)

והסיבה שימנע מקראקר לחפש זה כי זה בזבוז זמן יש דרכים יותר טוביפ למציאת פרצות(ב ב הסברתי את זה).

הנה מצאתי את הקוד מקור של FIREFOX 1.0PR (לא של הגסה האחרונה)

הגודל הוא 31.6MB של SOURCE CODE(בקיבוץ BZIP

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10.1/firefox-1.0PR-source.tar.bz2

רק כדי להסביר לך זה בערך 28M אותיות זה הרבה קוד והוא קוד במרמה גבוה לא משהו בVB

פורסם

פיירפוקס.

פורסם

פיירפוקס.

?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים