עבור לתוכן

overclocking failed בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני כ4 חדשים קניתי כרטיס מסך radeon 9800pro , מאז שקניתי אותו הייתה לי בעיית התחממות במחשב, הפתרון שהיה לי הוא פשוט לפתוח את המארז ולהפעיל צמוד אליו מאוורר ביתי, השתמשתי בפתרון זמני זה עד לפני יומיים כשהחלטתי שאני פשוט לא יכול יותר לסבול את הרעש בלילה. :s07:

אז קדחתי עיגול בדלת המארז בדיוק מול הכרטיס מסך והרכבתי שם מאוור 80 ממ' של emermax, ואכן הטמפ' ירדה פלאים, המאוור מחובר יחד עם עוד מאוור לכבל חשמל שאליו מתחבר גם הכרטיס מסך. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, ישר על ההתחלה כשהביוס עולה, הוא כתב משהו כמו overclocking faied. :-\ מה שהיה לי מוזר כי לא עשיתי שום אוברקלוק, המשכתי להתמש במחשב, אך היום כשהפעלתי משחק כשחזרתי מהצבא (need for speed underground 2) הכל היה מרוח בצורה שאי אפשר היה לשחק, וזאת לאחר ששבוע שיחקתי בצורה תקינה, מישהו בפורום משחקים שאל אותי אם עשיתי overclock לכרטיס מסך כי זה יכול לקרות בגלל זה... אז זה מה שקרה...

מישהו יכול לעזור לי פה? אני אובד עיצות. :s05:

פורסם

גם לי זה קרה לי הבעיה היתה בעיית מתחים ולא אוברקלוק בדוק את המתח

אם לא פשוט תחזיר את הביוס להגדרות ברירת המחדל ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

גם לי זה קרה לי הבעיה היתה בעיית מתחים ולא אוברקלוק בדוק את המתח

אם לא פשוט תחזיר את הביוס להגדרות ברירת המחדל ותראה מה קורה

מה הכוונה בדוק את המתח?

פורסם

אם יש לך לוח של איפוקס אז יש לוחות עם פאקים , אבל זה ממש ממש לא נורא , זה סתם באג בגירסא של ביוס מסויים , פשוט תיכנס לביוס , ואל תשנה כלום , רק תיכנס ואז תעשה SAVE AND EXIT...

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE

פורסם

אתה אומר שאתה רואה מרוח ?? לדעתי הכרטיס מסך שלך לא מקבל מתח מספיק בריא !! תחבר אותו למולקס בניפרד בלי שום מאוורר יחד איתו... בקשר להודעה על ה OC FAILD פשוט תיכנס לביוס ותעשה SAVE & EXIT...

פורסם

אני אומר שהכרטיס פשוט מתחמם מידיי, תגע לו במאחורה של הליבה בעדינות עם האצבע אחרי איזה חצי שעה שהמחשב דלוק, אם ממש ממש ממש חם לך ואתה לא יכול להשאיר את האצבע שם אז לך לחנות ותחליף אותו מהר לפני שתגמר האחריות!

אם לא חם לך ואתה יכול להשאיר שם את האצבע יותר מחצי דקה אז תעדכן אותנו ונעזור לך

פורסם

זה לא בהכרח אומר שיש לכרטיס בעיית חימום אולי הוא פשוט אמור לעבוד בטמפרטורה גבוהה

לדוגמא GEFORCE 6800GT טמפרטורה בין 55-74 מעלות (מצב רגיל עד עומס)

כל עוד המאורר מסתובב או כל עוד יש קירור פסיבי אין שום סיבה לחשוב שזה בעיית חימום בכרטיס מסך

אלא אם יש הודעת vpu recover

באשר לבעיית המריחה בnfsu2 יש כמה אפשרויות

1.ספק כוח חלש או ג"נרי

2.דרייבר בעייתי,הסר את הדרייבר הנוכחי והתקן חדש יותר (אם יש) או ישן יותר (אם אין חדש יותר)

3.בגלל שנעשה אוברקלוק קיצוני לכרטיס מסך,אוברקלוק שלא ממש נסבל ,תחזיר למהיריות מקוריות

4.איזהשהי בעיה במשחק,בדוק אם יש עדכון ונסה להסיר ולהתקינו מחדש

5.בעיה אם הdirectx ,תתקין תגרסה הכי עדכנית

6.הכרטיס מסך נדפק,בדוק אותו במחשב אחר ותדע

באשר להודעת הoverclocking failed תכנס לביוס ותבדוק שהמכפלה (multipier או משו כזה) והבאס (fsb/fast system bus) מוגדרים כמו שצריך בהתאם למעבד (אני לא יכול להגיד לך על מה בדיוק הם אמורים להיות כי אני לא יודע איזה מעבד יש לך)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי עבד פעם ממש ממש בחום, כשהייתי נוגע בוא הוא היה יכול לתת לי כבייה, בגלל זה החלטתי לשים עליו מאוורר כדי שלא ילך לי הכרטיס מסך, ומאז ששמתי עליו את המאוורר אני יכול לגעת בו וזה מרגיש פושר.

זה לא בהכרח אומר שיש לכרטיס בעיית חימום אולי הוא פשוט אמור לעבוד בטמפרטורה גבוהה

לדוגמא GEFORCE 6800GT טמפרטורה בין 55-74 מעלות (מצב רגיל עד עומס)

כל עוד המאורר מסתובב או כל עוד יש קירור פסיבי אין שום סיבה לחשוב שזה בעיית חימום בכרטיס מסך

אלא אם יש הודעת vpu recover

באשר לבעיית המריחה בnfsu2 יש כמה אפשרויות

1.ספק כוח חלש או ג"נרי

2.דרייבר בעייתי,הסר את הדרייבר הנוכחי והתקן חדש יותר (אם יש) או ישן יותר (אם אין חדש יותר)

3.בגלל שנעשה אוברקלוק קיצוני לכרטיס מסך,אוברקלוק שלא ממש נסבל ,תחזיר למהיריות מקוריות

4.איזהשהי בעיה במשחק,בדוק אם יש עדכון ונסה להסיר ולהתקינו מחדש

5.בעיה אם הdirectx ,תתקין תגרסה הכי עדכנית

6.הכרטיס מסך נדפק,בדוק אותו במחשב אחר ותדע

באשר להודעת הoverclocking failed תכנס לביוס ותבדוק שהמכפלה (multipier או משו כזה) והבאס (fsb/fast system bus) מוגדרים כמו שצריך בהתאם למעבד (אני לא יכול להגיד לך על מה בדיוק הם אמורים להיות כי אני לא יודע איזה מעבד יש לך)

1. יש לי ספק לא ג'נרי, אלא hec שקניתי יחד עם הכרטיס מסך.

2. יש לי את הדרייבר הכי חדש, הורדתי אותו כשקניתי את nfs לפני שבוע וועד היום הוא עבד מצויין.בנוסף התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר.

3.לא עשיתי שום overclock אבל ממש מוזר לי שאז הוא כתב לי את ההודעה overclocking failed רק בגלל שהתקנתי מאוורר 80 ממ'.

4.הסרתי והתקנתי את המשחק, זה לא עזר, ולא נראה לי שפאטצ' אני צריך כי אז זה היה אמור לעבוד לי מרוח כבר שבוע. אבל בכל מקרה התקנתי את פאטצ' 1.1 וזה לא עזר.

5. יש לי directx 9.0c ולא מראה שום בעיות שם.

6. הוא יכול להדפק מזה שקררתי אותו יתר על המידה?  :errrr:

תמונות להמחשה:

nfsu2001-vi.jpg?1101200064

בנוסף:

nfsu2002-vi.jpg?1101200085

פורסם

אין דבר כזה לקרר אותו יתר על המידה, ובמיוחד לא בגלל שהוספת מאוורר.

התמונות לא עובדות

פורסם
  • מחבר

התמונות עבדו הבוקר...

איפה אני יכול להעלות תמונות בשביל לשים כאן?

פורסם

לחץ על כפתור "עריכה" ועל "אפשרויות נוספות" ולחץ על "קבצים נוספים" אם זה יותר מתמונה אחת

לחץ על "browse" כדי להוסיף ועל "שמור" כדי לשמור

*יש הגבלת 250KB לכל הקבצים שאתה יכול לעלות יחד בכל הודעה* *אל תנסה לעלות BMP תמיר אותם לJPG קודם אם זה המקרה*

איזה ספק כוח יש לך? 300W ? זה די גבולי

פורסם
  • מחבר

היי!

זה הסתדר, מסתבר שההגדרות של ה catalyst התאפסו, (האמת אין לי מושג למה) :nixweiss:

ועכשיו הכל עובד כראוי. תודה לכולכם על העזרה והסבלנות, אבל האמת אני עדיין מתעניין בקשר להודעה הזאת שהופיעה פעם ראשונה אחרי שהפעלתי את המחשב overclocking failed, זה ממש מפחיד אותי, אני לא רוצה שידפק לי הכרטיס מסך או משהו כזה, מה אני יכול לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים