עבור לתוכן

לעזאזל!סיבכתי ת'עצמי מעל הראש עם ghost

Featured Replies

פורסם

באתי לשחזר,עשיתי את זה דרך הדיסקט בוט.

בטעות בחרתי בdisk במקום Partition ומה שקרה הוא שנעלמו לי שני כוננים הכי חשובים מהדיסק הראשי שלי(נשאר לי ממנו רק את C)

אני פשוט לא יוכל לסלוח לעצמי אם אאבד את המידע שהיה על הכוננים האלו!איך אני מציל אותו??????

האם בשביל לזכות שוב בכוננם(מחיצות הכוונה)שאבדו אני חייב לפרמט אותם?!תסבירו לי איך אני מציל ת'מידע שם פליז זה חשוב!!!

מהר,הפעם תעזרו בבקשה!

פורסם

אוקיי לפי דעתי נסה לחבר אותו במחשב אחר שמותקן כבר ווינדוס נסה לעשות את הארדיסק סלייב ואולי למזלך הפרטישנים עדיין קיימים ואם לא אזז....

מצטער... :-\

תצטרך לפרנט אותו, ובכלל לפי דעתי תצטרך לגשת ל-Fdisk ולבנות פרטישנים חדשים...

מקווה שתצליח בהצלחה... :xyxthumbs:

פורסם

לצערך אני לא איש בשורות. אין לי הרבה נסיון עם ה-ghost, רק איזה 5-6 שנים. כלי מעולה, אגב.

אחרי טעות כמו שעשית, יש לך 2 אפשרויות, או לתת את הדיסק לשיחזור בחברות שמתמחות בשיחזור פיזי של parations (או שאולי אתה יודע לעשות את זה לבד) ואז קח בחשבון שזה הרבה הרבה כסף והאם שווה לך לעומת הדטה שהיה עליו. אל תשכח שלפחות מחיצה אחת יש לך בגיבוי עדיין, אם לא מחקת אותו..

אפשרות שניה זה לחסוך זמן וכסף.. לפרמט ולחלק ולהתחיל לאסוף את ה-data מהתחלה...

בכל מקרה בהצלחה ואל תשכח שמטעויות לומדים. :hat:

פורסם

ניסית להשתמש בתוכנות שחזור?

נסה להשתמש בתוכנה FinalData כדי למצוא ולשחזר את הקבצים שעדיין קיימים בדיסק.

סביר להניח שאפילו שמחקת את שתי המחיצות שהיו שם (בנוסף ל-C), רוב המידע שהיה עליהם לא נפגע (כי אין סיבה שה-Ghost ייגע בחלק הזה של הדיסק).

אם יש לך דיסק פיזי נוסף, חבר אותו למחשב, תתקין עליו את התוכנה הנ"ל ונסה לשחזר מה שניתן.

וכמו תמיד, אל תעשה שום דבר אחר לפני שאתה מנסה לשחזר ת'מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים