פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים שלום לכולםיש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורוםשל ה - FAQ.לי יש SATA 120GBלוח אם ASUS-P4P800 deluxeכמובן עם חיבור ל SATAהכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D )לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA?בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו.כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATAאז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב????או שיש מקום אחר שניתן לראותאשמח לשמוע את תגובתכםתודה!
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תראה אם ההתקנה זיהתה תדיסק קשיח אז אין ספק שהsata מותקן ועובד כמו שצריך אם תרחיב את ide ata/atapi controllers בdevice manager תראה שם תבקר sata בין היתרבהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו.אתה מתכוון סתם ככה ללא שימוש בדרייבר לבקר הsata? בלוחות מסויימים בעיקר מבוססים ציפסטים של אינטל יש אפשרות שהsata יזוהה כide וככה אין צורך בדרייבר
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר הסתכלתי ide ata/atapiרשום שם:Ultra ATA Storage Controllersהאם זה ה - SATA ?לגבי השאלה האם הותקן ללא שימוש בדרייבר - כן, פשוט חיברתי ללוח אם והתקנתי WINDOWS והכל זוהה ללא צורך בדרייבר, פשוט זיהה את הכוננן והנפח שלו.כנראה שלא היה צורך בדרייבר ולפי הצ'יפסט של אינטל הכל זוהה
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים בלוח אם שלך יש צורך ב DRIVER ל SATA. תוכל למצוא אותו באתר של ASUS בלי בעיה... תתקין אותו והכל יהיה תקין.אם אני לא טועה ה SATA הוא של VIA...אם הצלחת להתקין XP מהההתחלה ללא דריבר כנראה שלא חייב דריבראבל תמיד טוב, להוסיף ביצועים\יציבות\תאימותיניב
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים הסתכלתי ide ata/atapiרשום שם:Ultra ATA Storage Controllersהאם זה ה - SATA ?יכול להיות,אני לא בטוחבלוח אם שלך יש צורך ב DRIVER ל SATAלא בהכרח בלוחות מסויימים בעיקר מבוססים ציפסטים של אינטל יש אפשרות שהsata יזוהה כide וככה אין צורך בדרייבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.