פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תוסיף winmxויותר נכון *קובע*לדעתי זה יותר עניין של מה אתה צריך ולא איזה תוכנה טובה יותר,יש תוכנות שיותר טובות בתחומים מסויימים ויש שפחות
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים תוסיף גם "שום דבר"...קאזזה מת,אמיול איטי וביטורנט אין מבחר גדול,כולם חרא למרות שאני משתמש במיול.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים קאזזה מתלא נכון ,תעדכן תרשימת שרתים אם הקובץ המצורף (בזמן שקאזה לא עובדת,סגורה) הקלק פעמיים על sababanetinfo1.reg ולחץ אישור/okכולם חרא למרות שאני משתמש במיול.שטויות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים הכי טוב זה ביטורנט בשילוב עם DC++ קזה מת אימיול מת(מבחינת מהירות) אז זה מה שנשאר..
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים לא נכון ,תעדכן תרשימת שרתים אם הקובץ המצורף (בזמן שקאזה לא עובדת,סגורה) הקלק פעמיים על sababanetinfo1.reg ולחץ אישור/okמה שאני מוריד אין לא בביטורנט ולא בקאזזה (מבלי להכנס לפרטים),אז תודה אבל לא תודה.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים ככה זה הולך...אין לכם מקורות לשרתים מהירים ?תשתמשו בביטורנט עם התוכנה אוזרוסאין את הקובץ ששאתם מחפשים ? (קובץ נדיר)תורידו מהאימיול.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים טוב ככה...בביטורנט כל העניין זה למצוא אתר שלא חורשים שם על הסידס ומצאתי אחד כזה מוריד שם קבוע על 150 ~190דברים נדירים- רק במיול(אוברנט שהיא קצת יותר מהירה)משחקים חדשים \ סרטים חדשים FTPSזאת "התורה" שליקאזזה כבר מזמן...
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אזוראוס תוכנה בת ז**ה!צריך 2 הצבעות.... אני משתמש הסבבה לייט (קאזה) להורדת שירים. אבל סרטים ומשחקים אין כמו האזוראוס.... אבל בואו לא נגרור את הנושא לווארז...הצבעתי אזוראוס\ביטורנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.