עבור לתוכן

כדאי להעביר אוסף סרטים ממדיות DVD פשוטות לRITEK G04 ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד

למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה}

עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה.

מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? :)

נ.ב

עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4

ובאיכות מצויינת עד הסוף.

פורסם

קודם כל אני לא בטוח שאתה צורב G04 באיכות מצויינת עד הסוף. האם הרצת KPROBE? בדיקת קריאה לא אומרת הרבה.

דבר שני לדעתי זה מיותר אלא אם כן יש לך משהו שאינך מוכן לוותר עליו ולכן אתה רוצה שני גיבויים. אל תשכח שגם G04 זה לא מיטב המדיה.

פורסם
  • מחבר

איך מריצים KPROBE? בDVDINFO?

האם יש מדיות טובות יותר מRITEK חוץ מVERBATIM ?

פורסם
  • מחבר

אם מדובר בהרצת בדיקת שגיאות אז הנה התוצאה .

לדעתי הכל בסדר , נכון?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

איך מריצים KPROBE? בDVDINFO?

האם יש מדיות טובות יותר מRITEK חוץ מVERBATIM ?

KPROBE מריצים על צורב של ליטיאון ודברים דומים על פלקסטור, BENQ, ASUS ועוד.. ל NEC אין UTILITY כזה.

יש אחרות טובות כמו TY למשל אבל גם יותר יקרות בארץ.

הבדיקה שהראית זה בדיקת קריאה. הצורב הצליח לקרוא. זה לא מעיד על ערכי הטעויות כמו ה KPROBE.

פורסם
  • מחבר

נו ,אז בNEC לא ניתן לבדוק איכות צריבה?

מכל מקום , זה אתה ששאלתה אם הרצתי KPROBE

פורסם

אינטגרל,אם תשים לך הרבה אנשים צרבו על G04 במהירות 12 והתוצאות בכלל לא מאכזבות,אני אישית לייתר ביטחון עדיין צורב על 8 (2 דקות הבדל ממש לא קורעות אותי).

ולזה ששאל האם להעביר 200 סרטים,שמע אם יש לך עץ בגינה שצומח ממנו כסף,תהנה,אם לא,אין שום סיבה להעביר,למה?המדיות הצרובות עושות לך בעיות?

פורסם
  • מחבר

לשאלתך הראשונה התשובה היא "כן"

לגופו של עניין , כרגע המדיות הישנות לא עושות בעיות אבל מאחר והן לא איכותיות כשהן תתחלנה לעשות בעיות

זה יהיה מאוחר מידי , לא?

פורסם

"תוצאות לא מאכזבות...". ובכן, אין לכם כלי לדעת אם התוצאות באמת טובות או לא, וכמו שדיברנו על זה כבר בעבר שגיאות גדלות עם הזמן ולכן חשוב שתהיינה נמוכות בזמן הצריבה הראשונית. כמובן שאמרנו אז שגם לצורת הטיפול והאחסון של הדיסקים חשיבות גדולה מאוד וכמובן לאיכות חומרי הגלם והגימור של הדיסק שמה לעשות באים לידי ביטוי במחיר שלו.

לא מזמן הייתי צורב דברים פחות חשובים על רייטק G04 שעלו 6.5 שקל ליחידה ודברים חשובים על וורבטים כשעלו 11 שקל ליחידה במבצע. היום הוורבטים עולים 5.5 שקל ליחידה. כמובן שיהיו אנשים שגם במצב שהוורבטים יעלו שקל ליחידה ימשיכו לצרוב על רייטק בגלל שהוא עולה 0.5 שקל ליחידה. אני חושב שבמחירים של היום, לדברים חשובים ניתן להרשות וורבטים ואפילו TY שנמכרים היום באזור 7-8 שקל ליחידה. אבל, כל אחד והשקולים שלו.

לגבי גיבוי מחדש. אני לא הייתי עושה אלא אם כן היו אלה דברים סופר חשובים וגם אז לא חושב שעל הרייטק. אם כבר זה חשוב עד כדי כך שזה מצריך גיבוי נוסף הייתי עושה את זה על וורבטים. לא שעל הוורבטים אני נותן אחריות (אני חושב שהם באופן תיאורטי לפחות כן).

פורסם

"תוצאות לא מאכזבות...". ובכן, אין לכם כלי לדעת אם התוצאות באמת טובות או לא

אישית,נכון אין לי,אבל לאנשים ברחבי העולם יש (שים לב לבדיקות מעמיקות שאנשים בפורום של cdfreak בצעו).

פורסם

יש לך לינק לבדיקות של ה G04 במהירות X12?

פורסם

מאיפה אני יכול לדעת עם איזה FW אתה צורב? אתה יכול לתת לינק ישיר לצריבה של G04 ב X12 עם ה FW שאתה מדבר עליו? אם בדקת, אז אני מאמין שיש לך לינק.

פורסם

אגב, בקשר לKPROBE, מה זה הPI והPIF?

פורסם

אם בדקת, אז אני מאמין שיש לך לינק.

אני אף פעם לא אמרתי שבדקתי,להיפך,אמרתי שאני עדיין מעדיף להשתמש במהירות 8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים