עבור לתוכן

מעבד פרסקוט חדש -> בעיות בטמפ'/חשמל

Featured Replies

פורסם

אפשר לקבל השוואות של ביצועי מעבדים של XP ושל סמפרון ושל דורון ביחס לאינטל פנטיום ולא רק 64 !!!!

:silly: הסטיסטיקות שיש לכם זה רק של 64 תנו של דגמים אחרים !

כולה דגם אחד אתם לוקחים.

• תגובות 109
  • צפיות 37.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם כבר דיברנו על אייבורי.....

http://www.computershop.co.il/notebook.html

סתכלו בצד שמאל איך הם כותבים "טלוויזיה"

חחחחחחחחחחח והם עוד קוראים לעצמם חנות מקצועית

פורסם

שאלה הכי פשוטה לגאוני ה AMD לוח של AMD עם 266 FSB איזה כרטיסי זכרון הוא תומך ואיזה כרטיס הוא מפעיל

לפי הסגנון של השאלה יש את התשובה הקלתי עליכם :jump:

פורסם

הנה משהו שימחיש לך את זה:

image027.gif

ומי קונה לוח של 266FSB? קונים לוח NF2 היום ב 350 שקל והוא תומך עד 400 רשמית.

אני הגעתי עם NF7-S לבאס 528!!

פורסם

יש איזו שהיא טעות בסטיסטיקה שהבאת XP 2600 יותר חזק מ 64 ? FX-51 ? הם משום מה למטה :kopfpatsch:

ורשום שם

2300/200/200*2

הבנתי שה 2300 זה סיבובי שעון..

ה 200*2 זה הבאס ? 400 ?

פורסם

ובשביל הקטע מה המקביל של פנטיום 3 800 ? דורון ??? עם המיקרו 0.17 האיטי שלא מגיע לו לקרסוליים ?

הכותרות אומרת הכל

AMD Duron Beats Intel Pentium III

בהשוואה של קידוד Mpeg 4.

כן אנחנו מבינים בהרבה יותר טוב מאסלנט וP1000 וכל חנות מחשבים מאפנה שאתה זורק לנו...

מה קשה לך לקלוט אני לא מבין.

נו אז מה הם בוחרים אינטל נו אז... אז יש מעבד של אינטל אבל מעבד זה חלק אחד מהמחשב. מה עם לוח אם מה עם כרטיס מסך זיכרון הרד דיסק.. מעבד זה חלק אחד מהמחשב. גם AMD תיקח את הAMD הכי טוב שיש Fx55 שים לו לוח מעפן זיכרון מעפן ושאר חלקים מאפנים! ונחש מה! המחשב יעבוד חרא.

שאתה מסתכל בכל המכירות של האתרים שאתה זורק לנו. איזה לוחות הם שמים? איזה חברה איזה דגם? אותו דבר זיכרון כמה Cas.

זאת הבעיה. בגלל אנשים כמוך שלא מבינים כלום AMD מקבלת שם רע.. אני הבנתי שאתה איזה טכנאי או מוכר בחנות מחשבים. ושאתה אומר לבחור שלא מבין כלום שAMD זה זבל נחש מה הוא יקשיב לך אפילו שאתה לא יודע כלום כי אתה טכנאי. אבל על מה אתה מתבסס כלום!

בקשר שלבתי עסק הם עובדים רק עם Intel.. זה בגלל שהם חותמים עיסקה עם חנויות שנימצאים שם אנשים כמוך שהם חושבים רק על משהו אחד לעשות כסף! ולמה לא למכור איזה לוח אם מעפן וכרטיס מסך מובנה בלוח וזיכרון גינרי ולמכור הכל במכיר כפול ואפילו משולש ממה שהמחשב הזה באמת שווה. ככה עושים כסף ובתי עסק שהם לא מבינים וגם הם מעסיקים אנשים ברמה שלך הם יקחו את הזבל הזה!

כמה כסף הם יכלו לחסוך אם היו בתי עסק שהיו משתמשים בAMD במקום אינטל היו חוסכים הרבה כסף ומשתיקים לאנשים כמוך את הפה. אתה באמת מחפש צומת לב יותר מדיי. אני ביקשתי ממך את הדבר הכי פשוט! תימצא לי ביקורת או כל דבר שמוכיח שIntel טובה יותר! אבל מה ענית?!!? הבאת לי איזה הוכחה משהו..

למה לקנות Intel שמתחמם נורא שהAMD המתחרה שלו מציג ביצועים טובים יותר ותומך ב64ביט. אוקיי אז Intel טובה יותר בקידוד (אין לך הרבה ממה להתלהב כי לא בהרבה במספר אחוזים בודדים היא מנצחת בקידוד) אבל כמה אחוז אנשים מקדדים. כמה 3%-4%. למה שבן אדם שקונה מחשב בשביל לגלוש באינטרנט לקרוא דואר צריך לקנות מעבד 3.0 +-. שהוא יכול לקנות AMD Barton (אם קיים במלאי אם לא אז הSemprom) שיותר טוב מהסלרון ובמחיר שלו. ולמה משרדים צריכים לקנות מעבדי אינטל בגלל שהם יותר טובים באחוזים בודדים בקידוד מAMD שהמשרד הולך להשתמש בWORD וOFFICE.

פורסם

תשובה של מבוכה

פורסם

לפי דעתי צריך לנעול תתארד הזה מהר, הבנאדם הזה פשוט מבייש את הפורום

פורסם

אנשים או מישהו יתן לא באן או לא יודע מה...

הוא מעצבן מפוצץ בספאם ומטעה אנשים .....

הוא מדבר על דורונים ועל p3

:kopfpatsch:

הוא חיי איפה שהוא ב 97-98....

דרך אגב ה AMD 1.1 tbird שהיה לי

בזמנו ואפילו עכשיו עוקף את ה p4 1.5 בהכל !

(למורות שהמעבדים כאלו כבר לא נמכרים אבל עם אתה עושה השוואת של ענתיקות אז קיבלת)

הנה זה מה שאני מצאתי

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=70

תראה מה הם כתבו האלו...

- Stable overclocking!

- Outperforms the Intel P4

- Much cheaper than the Intel P4

- Price/performance ratio

במקרה ואתה איזה טכנאי מזרחי מפגר שלא יודע אנגלית

אז הנה תרגום על מה שהדגשתי.

-מתעלה על ה אינטל P4.

פורסם

MHZ/FSB/BUS

מה שהבאתי זה כמות FPS במשחקים - כנגד המחיר - ואז באמת בארטון נותן תמורה טובה יותר מ FX51!

הנה עוד אחד:

לחץ כאן

עכשיו רק תחשוב ש ATHLON XP 2500 הופכים ל 3200 על קירור מקורי ומתח מקורי בד"כ....

פורסם

שאלה הכי פשוטה לגאוני ה AMD לוח של AMD עם 266 FSB איזה כרטיסי זכרון הוא תומך ואיזה כרטיס הוא מפעיל

לפי הסגנון של השאלה יש את התשובה הקלתי עליכם :jump:

הוא יעבוד עם DDR! והיום הלוחות כל כך זולים שאתה קונה Abit nf7 במחיר של 350 שקל והוא עובד עם Nforce 2 ותומך עד DDR 400 תמיכה רשמית. ועובד עם זיכרונות DDR!

איפה השאלה?

ומה תשובה של מבוכה?

מה בקשר. מה קרה לא יכול לענות?

פורסם

"טכנאי מזרחי" גזענות לשמה מתאים לפורום הזה הסגנון הנ"ל.

פורסם

JET לפי התשובה "יעבוד עם כל DDR " זה מראה כמה אתה חלש בחומרה ולא מבין כלום.

אני אגלה לך משהו בסוד יש תומך ויש מפעיל מושג של טכנאים תשאל את סבא AMD הוא יגיד לך

פורסם

"טכנאי מזרחי" גזענות לשמה מתאים לפורום הזה הסגנון הנ"ל.

<צונזר>

פורסם

Bessmertniy, תרגע......

אינטל - מה בידוק אתה מנסה להגיד?

אני ראיתי NF7 עובד עם PC3200, PC4000, PC4400 ועוד.

למעשה הוא עבד גם עם זכרונות על 640 מה"ז!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים