עבור לתוכן

איך בודקים איזו ליבה יש למעבד AMD64 3500+ מבלי להתקין אותו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי מארה"ב מעבד 3500+ לסוקט 939 בגירסת retail אבל עדיין אין לי לוח אם מתאים (אני ממתין ללוחות nforce4).

איך אני יכול לבדוק איזה ליבה יש למעבד (winchester או newcastele) מבלי להתקין אותו?

מישהו מכיר אתר שבו ניתן לבדוק זאת על פי המספר הסידורי?

תודה

פורסם

אתה מזהה אם זה מעבד וינצ'סטר ע''י סיומת BI אחרי הקוד.

תגיד מאיזו חנות הזמנתה והאם שלמתה מכס מע"מ?

פורסם
  • מחבר

את המעבד קנתה אשתי בארה"ב והביאה אותו איתה כך שלא שילמתי מע"מ מקומי (אין מכס על מעבדים).

אכן אין סיומת BI מה שאומר שזאת לא ליבת winchester למרות שהיא ביקשה בחנות בפירוש 90nm.

לא נורא, קראתי עכשיו השוואה ב AnandTech בין 3500 130nm ל 90nmוההבדלים מזעריים.

מצד שני ביקשתי 3200+ וקיבלתי 3500+ (כמעט במחיר שעולה הבארץ 3200+) כך שזאת חצי נחמה.

מה שיותר מעצבן הוא שביקשתי DDR PC4200 1GB ומכרו לה DDR2 שאינו תואם למעבד :pissed:

אני שולח להם את הזיכרון בחזרה.אני מקווה שזה יסתדר אחרת הלכו 350$

מסקנות:

א. לא להאמין למוכרים בחנויות מחשבים בארה"ב -לרובם אין שמץ של מושג מה הם מוכרים.

ב. לא לתת לנשים לקנות מחשבים.

פורסם

LOL

:screwy:

פורסם

מסקנות:

א. לא להאמין למוכרים בחנויות מחשבים בארה"ב -לרובם אין שמץ של מושג מה הם מוכרים.

ב. לא לתת לנשים לקנות מחשבים.

DUH!!

ברור!

לאף מוכר באחת מהרשתות הגדולות בארה"ב אין שום מושג לגבי שום דבר! בתור אחד שנמצא חלק נכבד מחייו בארה"ב, אני כבר מיואש לגמרי מהטיפשים האלה...

הם יותר ממאה אחוז כשזה מגיע לאדיבות/שירות לקוחות אבל אין להם מושג ירוק לגבי מה הם מוכרים..

לגבי המסקנה השניה, איך אתה נשוי ועוד לא יודע דברים כאלה?? לא קראת את הספר שהגיע עם הכלה??

תכף תיתן לה לקנות אוטו.. :lol:

שמעת כבר את הסיפור על שתי בחורות שמתווכות שאוטו כחול מהיר יותר מאוטו ירוק... :kopfpatsch:

את המעבד קנתה אשתי בארה"ב והביאה אותו איתה כך שלא שילמתי מע"מ מקומי (אין מכס על מעבדים).

רגע, היא עברה במסלול האדום ואמרו לה שאין מכס על מעבדים??

תסביר את עצמך בבקשה, יש לי שני קרובים שמגיעים משם בעוד 3 שבועות.

פורסם
  • מחבר

מסלול אדום ??? מה זה בכלל? מישהוא עובר שם בכלל? אדום זה לא "אין כניסה למי שלא רוצה לשלם מע"מ ומכס"?

לגבי האשה - היא עובדת בתחום המחשבים אז נתתי לה קצת קרדיט (ובנוסף פתק עם פרטים מדוייקים).

קטע יותר מצחיק - בקשתי ממנה לקנות DVD שקורא DivX.

במשך שעות הסברתי לה שהמכשיר מיועד לסלון,שלחתי לה פירוט של דגמים וכ"ו ולבסוף היא כמעט קנתה DVD פנימי למחשב :kopfpatsch:.

מה שיותר מצחיק שהיא לא קנתה את ה DVD הפנימי כי לא היה כתוב על האריזה שהוא קורא DivX.

פורסם

LOL :lol:

פורסם

רגע, היא עברה במסלול האדום ואמרו לה שאין מכס על מעבדים??

תסביר את עצמך בבקשה, יש לי שני קרובים שמגיעים משם בעוד 3 שבועות.

צר לי לשנות נושא לשניה אבל..............

יווווווווווו באמא שך

אולי הם מוכנים להבא לי נגן MP3........יש לי 2 אנשים שמה,(בארה"ב) אבל אחד קרוב משפחה נחמד שלא מגיע לאץ בזמן הקרוב, והשני סתם יצא בן זונה שלא קנה לי את הנגן כשהו היה פה

תגידו אם נגיד שולחים לי בדואר, כמה זה יעלה לי? (IHP-140)

ואחי סתם שאלה, מה אתה מתכוון לעשות עם הזיכרונות?  (לא, אני לא רוצה לקנות -יש לי A64 3000 ואני גאה בו  :xyxthumbs:)

קטע יותר מצחיק - בקשתי ממנה לקנות DVD שקורא DivX.

במשך שעות הסברתי לה שהמכשיר מיועד לסלון,שלחתי לה פירוט של דגמים וכ"ו ולבסוף היא כמעט קנתה DVD פנימי למחשב :kopfpatsch:.

מה שיותר מצחיק שהיא לא קנתה את ה DVD הפנימי כי לא היה כתוב על האריזה שהוא קורא DivX.

תאמת, זה יותר מצחיק,  :lol: אבל זה שהם עוסקים במחשבים לא אומר שהם יודעות מה זה, הנה למשל 2 דוגמאות:

אחותי מכרה מחשבשים ניידים, כאשר שלתי אותה מה זה קילובייט ,סתם לצחוק אתה, היא לא ידעה, ברגע שאני אומר משהו שקשור למחשבים הראש שלה מוצא ניצוצוץ, למשל GB אני מתרגם את זה לכמות שירים   :screwy:

דוגמא שניה:

אמא של חבר שלי שמע שאני רוצה לקנות את המעבד הזה והיא דברה איתי שעות למה INTEL זה יותר טוב ( :pissed:) כול השיחה היתה בירבורים והיא חזרה על אותם הדברים שהאיכות שלהם חרה והם לא סתם זולים וזה, קיצר לא הקשבתי לה ולא הצתערתי!

משמע: אם הם עובדות במחשבים אז הם נהיות יותר סתומות ולא מבינות, כי הם מכירות רק את מה שהם עובדים אתו!!

אבל יצאתה מזה חלק בסוף קבלתה את ה-DVD שרציתה או שהיא לא קנתה, כי היא לא מצאה..... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים