עבור לתוכן

מה החסרונות של LG GSA4160B לעומת NEC 3500A?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?

פורסם

אם אתה רוצה DVD RAM אז שווה לחכות ל 4163B.

החסרונות העיקריים לעומת ה NEC:

1) לא עושה אוברבורנינג ל X4. ה NEC לדוגמא צורב את ה VERBATIM DATA LIFE X4 במהירות של X8.

2) אם מדיות DL תהיינה במחירים נורמליים מתישהו אז NEC יצרוב את הטובות ב X4 וה LG במהירות 2.4. ב DL זה משמעותי.

3) אין עדיין ביטסטינג ב 4160B (יש ב 4120B). ב NEC יש אבל רק ל DL.

4) ל NEC יש תמיכה לא רשמית הרבה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה DVD RAM אז שווה לחכות ל 4163B.

החסרונות העיקריים לעומת ה NEC:

1) לא עושה אוברבורנינג ל X4. ה NEC לדוגמא צורב את ה VERBATIM DATA LIFE X4 במהירות של X8.

2) אם מדיות DL תהיינה במחירים נורמליים מתישהו אז NEC יצרוב את הטובות ב X4 וה LG במהירות 2.4. ב DL זה משמעותי.

3) אין עדיין ביטסטינג ב 4160B (יש ב 4120B). ב NEC יש אבל רק ל DL.

4) ל NEC יש תמיכה לא רשמית הרבה יותר טובה.

מה יהיו השיפורים של ה-4163B לעומת ה-4160B? האם כל החסרונות שציינת פה תוקנו, או שחלקם נשארו? איך החדש יהיה לעומת ה-NEC (מי מביניהם עדיף, אם מתעלמים מעניין ה-DVD-RAM)?

וסתם שאני אדע, מה זה ביטסטינג?

פורסם

ב 4163B יש DLX4 ועוד כמה יתרונות על הנייר שיבואו לידי ביטוי כאשר תהיינה מדיות מתאימות (למשל מהירות גבוהה מאוד ב X16, תמיכה ב RW+X8).

איך הוא יהיה מבחינת OVERBURNING? לא ידוע עדיין.

ביטסטינג - "עובד על נגן ה DVD ו"אומר לו" שהמדיה אינה מסוג +R אלא מסוג DVD ROM (כמו בחנויות) - עוזר לתאימות. ב NEC אין את זה ב FW רשמי (ברשמי רק ל DL) אבל ב 4120B יש את זה ב FW רשמי כולל ל SL.

אם יהיה ב 4163B ואיזה? מאמין שכן אבל לא יודע.

פורסם

אחרי שאבא שלי יתקין אימאיל במחשב אז נקנה והוא לא רוצה להשתמש בגוגל או של ואלה ....

ואז תכנית יהיה לי צורב

פורסם

יש לי את ה4160B

איך אני עושה ביטסטינג?

פורסם
  • מחבר

אז המצב הוא כזה:

אין לי שום שימוש מידי ל-DVD-RAM (אני לא עושה גיבויים), לא נראה לי שאני אקנה בקרוב מדיה כזו, ואני אוכל להסתדר יופי גם עם DVD-RW רגיל, איך שזה ראה כרגע. אני חושב על צורב שתומך בזה רק כי זה נראה נחמד, ולמקרה שאולי אני יצטרך בעתיד, ושאולי המדיה הזו תיכנס יותר חזק לשוק והמחיר ירד. לדעתכם כדאי לחכות ל-LG החדש או לקנות את ה-NEC?

פורסם

קנה את ה NEC עם שנתיים אחריות מלוגיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים