פורסם 2002 ביוני 823 שנים המספר שלי הוא:86102045ומי שינסה לחפש אותו ...הוא יגיד לו שאין משתמש כזה....מה אני עושה??? ??? :AR15:
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר אבל למה הם עושים את זה???????? למה מחקו אותו??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:הסיסמא לא תעזור???
פורסם 2002 ביוני 923 שנים אני חושב שהוא נמחק בגלל שלא התחברת לאיסקיו הרבה זמן ויש להם מנגנון שמוחק מספרים שלא בשימוש.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים יומיים זה הרבה זמן???? אופס.. כנראה שזה לא הסיבה. מה שכן יש איזה הודעה שמעבירים באיסקיו שמקורה בשרת של האיסקיו והתוכן שלה אומר שמי שלא מעביר את ההודעה הזאת ימחק מהשרת מכיוון שכנראה אינו משתמש במספר שלו. האמת שאני לא מאמין שזה הגיוני אבל אולי :-/ חוץ מזה אני די מקנא בך זה דוקא נחמד שהמספר שלך נמחק ואתה מתחיל רשימה חדשה ומתפטר מכל האנשים שאתה לא באמת רוצה לדבר איתם באיסקיו, לא ככה ?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים בכלל לא הגיוני, אני אף פעם לא מעביר את זה(או אף הודעה) ואני עם אותו מספר כבר קרוב לשנתיים.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר יומיים זה הרבה זמן???? אופס.. כנראה שזה לא הסיבה. מה שכן יש איזה הודעה שמעבירים באיסקיו שמקורה בשרת של האיסקיו והתוכן שלה אומר שמי שלא מעביר את ההודעה הזאת ימחק מהשרת מכיוון שכנראה אינו משתמש במספר שלו. האמת שאני לא מאמין שזה הגיוני אבל אולי :-/ חוץ מזה אני די מקנא בך זה דוקא נחמד שהמספר שלך נמחק ואתה מתחיל רשימה חדשה ומתפטר מכל האנשים שאתה לא באמת רוצה לדבר איתם באיסקיו, לא ככה ? ממש לא כי זה מספר שקל לזכור.....ואין מה לעשות כשיי להחזיר אותו???
פורסם 2002 ביוני 923 שנים בני אני לא העברתי את ההודעה ההיא ולא נמחקתי..... זה סתם בולשיט של משועממים.......יכול מאוד להיות שקשקשתא צודק.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים האפשרות היחידה היא שמישהו עלה לך על הסיסמא ומחק לך את המספר...כרגע בדקתי את המספר הישן שלי, שלא נכנסתי אליו יותר משנה והוא עדיין קיים ופועל, והבולשיט שמעבירים, זה באמת בולשיט כי בבודדים שכן נתנו אתר אם תכנס תראה שהוא לא קיים בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.