עבור לתוכן

בעייה: המספר איי סי קיו שלי נעלם מהסרבר שלהם מה עושים???

Featured Replies

פורסם

המספר שלי הוא:86102045

ומי שינסה לחפש אותו ...הוא יגיד לו שאין משתמש כזה....

מה אני עושה??? ??? :AR15:

פורסם
  • מחבר

אבל למה הם עושים את זה???????? למה מחקו אותו??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

הסיסמא לא תעזור???

פורסם

אני חושב שהוא נמחק בגלל שלא התחברת לאיסקיו הרבה זמן ויש להם מנגנון שמוחק מספרים שלא בשימוש.

:bash:

פורסם
  • מחבר

יומיים זה הרבה זמן????

פורסם

יומיים זה הרבה זמן????

אופס.. כנראה שזה לא הסיבה.

מה שכן יש איזה הודעה שמעבירים באיסקיו שמקורה בשרת של האיסקיו והתוכן שלה אומר שמי שלא מעביר את ההודעה הזאת ימחק מהשרת מכיוון שכנראה אינו משתמש במספר שלו.

האמת שאני לא מאמין שזה הגיוני אבל אולי :-/

חוץ מזה אני די מקנא בך זה דוקא נחמד שהמספר שלך נמחק ואתה מתחיל רשימה חדשה ומתפטר מכל האנשים שאתה לא באמת רוצה לדבר איתם באיסקיו, לא ככה ?

פורסם

בכלל לא הגיוני, אני אף פעם לא מעביר את זה(או אף הודעה) ואני עם אותו מספר כבר קרוב לשנתיים.

פורסם
  • מחבר

יומיים זה הרבה זמן????

אופס.. כנראה שזה לא הסיבה.

מה שכן יש איזה הודעה שמעבירים באיסקיו שמקורה בשרת של האיסקיו והתוכן שלה אומר שמי שלא מעביר את ההודעה הזאת ימחק מהשרת מכיוון שכנראה אינו משתמש במספר שלו.

האמת שאני לא מאמין שזה הגיוני אבל אולי :-/

חוץ מזה אני די מקנא בך זה דוקא נחמד שהמספר שלך נמחק ואתה מתחיל רשימה חדשה ומתפטר מכל האנשים שאתה לא באמת רוצה לדבר איתם באיסקיו, לא ככה ?

ממש לא כי זה מספר שקל לזכור.....ואין מה לעשות כשיי להחזיר אותו???

פורסם

אולי מישהו השיג את הסיסמה שלך ומחק אותך

פורסם

בני אני לא העברתי את ההודעה ההיא ולא נמחקתי..... זה סתם בולשיט של משועממים.......

יכול מאוד להיות שקשקשתא צודק.

פורסם

האפשרות היחידה היא שמישהו עלה לך על הסיסמא ומחק לך את המספר...

כרגע בדקתי את המספר הישן שלי, שלא נכנסתי אליו יותר משנה והוא עדיין קיים ופועל, והבולשיט שמעבירים, זה באמת בולשיט כי בבודדים שכן נתנו אתר אם תכנס תראה שהוא לא קיים בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים