עבור לתוכן

תוכנה לפסקל

Featured Replies

פורסם

תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת.

(בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL)

אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL.

בתודה GABIG12

פורסם

מנפלאות החיפוש

TURBO PASCAL

פורסם
  • מחבר

לא עובד לי התוכנה הוא כותב לי לא עובד ב-16 סביות מה אני עושה?

פורסם

חיפוש

כבר ענו על זה 100 פעם

אפילו בעמוד הזה יש את אותה שאלה בדיוק

פורסם

אם אתה אומר שכ"כ הרבה פעמים ענו על זה ואנשים באמת עצלנים ולא מחפשים וזה לא טוב, ומי שמחפש כמוני, מוצא את ההוראות אבל באנגלית ואני גם לא מבין את ההוראות. אז אולי כדאי שמישהו יכין את ההוראות בשפה פשוטה, איך לתקן את הבעיה בעברית?

ואז תוכל לשים את זה בראש הפורום....

אם מישהו יעשה את זה הוא מלך!

אני תקוע עם הבעיה הזו ואני לא יודע איך לתקן אותה, ביקשתי גם מחברים שאולי יסיברו לי עם ההוראות באנגלית מה לעשות והם לא יודעים. אם מישהו יעשה את זה הוא תותח.

האדם שיעשה זאת יעזור פה להרבה מאד אנשים.

פורסם

אנחנו בתיכון אביב שברעננה משתמשים בטורבו פסקל 7.0:

http://clickit.ort.org.il/files/upl/811769545/253420799.zip

נ.ב. זה שוקל רק מגה אחד. ;)

הוראות - תעשה אקסטראקט לכל הקבצים לאותה תיקייה, תעשה קיצור דרך לטורבו. אי.אקס.אי ותפעיל דרך הקיצור דרך. לפני שאתה מפעיל תיכנס למאפיינים של טורבו.אי.אקס.אי -> חלון -> הפעל במסך מלא (או משהו כזה) - אם אתה רוצה להפעיל את התוכנה במסך מלא.

פורסם
  • מחבר

לא עובד הטורבו פסקל 7 הוא כותב לא עובד ב-16 סביות.

אבל הורדתי FREE PASCAL והוא עובד אבל אני עושה פקודה ואני לא יודע להפעיל אותה איך מריצים את מה שכתבת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים