עבור לתוכן

התקנתי הארד דיסק SATA חדש והמחשב לא מזההה אותו... למה? מה אני צריך לעשות??

Featured Replies

פורסם

שלום,

הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק..

ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך?

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

יש לך הסברים בסטיקי

להבא - חיפוש

פורסם
  • מחבר

סטיקי אבל אין לי דיסקט ובדיסק אין אז מאיפה אינ יכול הלרויד?

תודה מראש, ניר.

פורסם

מהאתר של הייצרן של הלוח אם שלך...

פורסם
  • מחבר

הלכתי לאתר של הייצרן ואין שם...

יש שם רק דרייברים לבקר רייד שאי אפשר להוריד כי הוא אומר יל שהקובץ לא קיים יותר...

החברה היא CHAINTECH... מה לעשות??

פורסם

מה הדגם של הלוח?

פורסם
  • מחבר

7NJS ZENITH

פורסם

כמו שכבר אמרת הלינק לא עובד :bash:

סביר להניח שאם לא קיבלת דיסקט אז הדרייבר נמצא על הדיסק של הלוח ואפשר להעתיקו לדיסקט

פורסם
  • מחבר

יכול הליות שקיבלתי דיסקט אבל אין יל עכשיו לא את הדיסקט ולא את הדיס קאז מה עלשות???

מצאתי את הדרייברים של הבקר סאטא באינטרנט וזה כאילו זיהה אותם והכל אבל אחרי זה זה עדיין לא מזהה את ההארד דיסק...

כשלחצתי F6 לא קרה כלום רק אחרי שזה סיים את כל ההתקנה זה כתב לי שאם יש לי דסקט ללחוץ S זה אמור להיות ככה או שאיך שאני לוחץ F6 אמור לעלות חלון אחר?

פורסם
  • מחבר

שווה לנסות להתקין את ההארד דיסק במחשב אחר???

פורסם

מצאתי את הדרייברים של הבקר סאטא באינטרנט וזה כאילו זיהה אותם והכל אבל אחרי זה זה עדיין לא מזהה את ההארד דיסק...

אם הדרייבר שמצאת לא ספציפית ללוח שלך סביר להניח שלא יעבוד

אולי אתה מתכוון שכן זיהה אבל לא ראית מחיצות? (דיסק קשיח לא בא אם מחיצות ישר מהמפעל..(

כשלחצתי F6 לא קרה כלום רק אחרי שזה סיים את כל ההתקנה זה כתב לי שאם יש לי דסקט ללחוץ S זה אמור להיות ככה או שאיך שאני לוחץ F6 אמור לעלות חלון אחר?

זה לא סיים את כל ההתקנה אולי הגיע לרבע ממנה וכן זה אמור להיות ככה

יכול הליות שקיבלתי דיסקט אבל אין יל עכשיו לא את הדיסקט ולא את הדיס קאז מה עלשות???

שלח דואל לתמיכה של chaintech תבקש דרייבר לsata וציין את הדגם של הלוח

וגם תודיע להם שהלינק לא עובד

שווה לנסות להתקין את ההארד דיסק במחשב אחר???

לא

פורסם
  • מחבר

הדרייבר זה לא דרייבר שמיועד ללוח אם אלא לבקר שעל הלוח אם והדרייברים שהורדתי הם לבקר הזה.. פשוט לא דרך האתר של צ'ינטק...

חוץ מזה אם הדרייבר לא היה מתאים הוא לא היה מזהה את זה זה כאילו התקין את הבקר הזה אבל עדיין הוא לא מזהה את ההארד דיסק...

לכל שאר החברים שלי שיש להם SATA זה זיהה את זה לבד... למ אצלי זה מסתבך ככה?

פורסם

הדרייבר זה לא דרייבר שמיועד ללוח אם אלא לבקר שעל הלוח אם והדרייברים שהורדתי הם לבקר הזה.. פשוט לא דרך האתר של צ'ינטק...

ברור מאליו עדיין מה שאמרתי נכון

הבקר הזה לא ממוקם באותו מקום בכל לוח וגם בהרבה מקרים יש device id שונה

חוץ מזה אם הדרייבר לא היה מתאים הוא לא היה מזהה את זה זה כאילו התקין את הבקר הזה אבל עדיין הוא לא מזהה את ההארד דיסק...

זה לא קשור ההתקנה תסכים לכל דרייבר sata/scsi

לכל שאר החברים שלי שיש להם SATA זה זיהה את זה לבד...

בלוחות מסויימים (בעיקר מבוססים ציפסטים של אינטל) יש אפשרות בביוס לעשות שהsata יזוהה כide ואז לא צריך דרייבר ,וגם שמעתי שsp2 כולל דרייברים לכל מני בקרי sata אם תנסה דיסק משולב אם sp2 אולי זה יעזור (אבל אני לא 100% בטוח)

פורסם
  • מחבר

בדקתי וההתקנה לא עובדת עם כל דרייבר של בקר SATA רק עם הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה של הבקר שלי..

אני חייב עזרה ושלחתי מכתב לצ'ינטק והם לא ענו עוד כמובן....לאף אחד אין רעיון מה עלשות?

פורסם

דבר איתי ואני יישלח לך את שלי אולי זה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים