עבור לתוכן

עזרה בהתקנת מחשב- בעית תוכנות

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב שלי בגלל איזה וירוס.

במחשב שלי קיים לוח אם של MSI , הארד דיסק - SATA 120 של ווסטרן , מעבד 2.8 800 , כרטיס מסך GFORCE 5700 - 256 M וכל שאר הדברים הרגילים.

שלתי היא :

1. המחשב לא מזה את ה ווידאו קונטרולר - ב DISPLAY ADAPTERS - כאשר אני מכניס את הדיסק של הכרטיס מסך הוא אומר לי שהדרייברים לא טובים ל XP למרות שאלו הדרייברים שהותקנו בהתחלה ועבדו טוב.

2. הוא לא מתקין לי תמיכה ב USB 2 - המחשב רושם שיש שגיאה (אחרי שהוא מווריד את הדרייברים) - שגיאה מס' 10 , מה זה אומר?

3. יש עוד רכיב שהמחשב לא מזהה ואין לי מושג מהו - SM BUS CONTROLLER - מה זה ?

האם מישהו יכול לעזור לי בדברים הנ"ל?

איזה דרייברים צריך להביא ומאיפה?

תודה מראש על העזרה... :)

פורסם

דרייברים לכרטיס מסך תוריד מהאתר של nvidia

תמיכה ב usb2 וה bus controller יפעלו לאחר שתתקין את הדרייברים של הלוח אם ו sp1 או sp2

פורסם

1. פשוט תוריד את הגירסה הכי חדשה של הדרייברים לכרטיס מסך.

2. תתקין את Service Pack 1/2 כדי שהמחשב יוכל לזהות את ה-USB 2.0.

3. אם תתקין את הדרייברים של הלוח אם הספציפי שלך , זה אמור להתקין לך את הדרייבר הזה.

פורסם

יש לו 5700 לא נראה לי שקאטאליסט יעזור לו

:nono:

פורסם

ooops...my mistake :-X

לא שמתי לב לכרטיס מסך שהוא רשם.

תודה על התיקון.

פורסם
  • מחבר

חרי התקנת דרייברים של הכרטיס מסך הוא הסתדר אבל שאר הדברים לא- גם לאחר שהורדתי SP1.

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

תתקין את הדרייבר של הציפסט והבעיות האחרות יפתרו (תתקין sp1 קודם אם כבר לא עשית זאת)

אני מניח שהלוח אם שלך מבוסס ציפסט של אינטל - http://aiedownload.intel.com/df-support/7948/eng/infinst_enu.exe

פורסם
  • מחבר

מה זה מה ששלחת לי ?

יש לי לוח אם נאו - 2 של MSI.

אני יכול למצא את הדרייבר של הציפ סט בדיסק של הלוח?

פורסם

מה זה מה ששלחת לי ?

יותר נכון הבאתי,וזה דרייבר לציפסטים של אינטל (לפי מה שרשמת בהודעה הראשונה אפשר להבין שיש לך פנטיום 4 2.8 אם באס של 800) ולכן הנחתי שיש לך לוח אם מבוסס ציפסט של אינטל

יש לי לוח אם נאו - 2 של MSI.

איזה דגם בדיוק?

וכן יש תדרייבר של הציפסט בדיסק של הלוח

פורסם
  • מחבר

הדגם שיש לי הוא: 865PE NEO2-V

מה אתה אומר?

פורסם

פחות או יותר כמו שחשבתי לוח מבוסס ציפסט של אינטל,הורד והתקן את הדרייבר של הציפסט (ראה לינק בעמוד הקודם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים