פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים הנה שלושת המכוניות שאיתם סיימתי את המשחק ה-TT הכי מהירה בגלל ה-Uniqe NOS לא שיפרתי את כל הדברים החיצוניים של הסקיילין בגלל שפשוט נגמר לי הכסף הEVO שלך כימעט כמו שלי, רק שבשלי יש קדימה אחר, וגם לי יש BODY KIT יותר נכון 4 BODY KIT, עכשיו המשחק די משעמם, מאיפה אני יכול להוריד שמירות של אחרים (לינק בבקשה)?
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים אני חושב שAudi TT היא המכונית הכי מהירה במשחק,הגעתי איתה ל346~ km\h ובDynoChart היא מאיצה מ 0 ל100 ב6.66 שניותעם האיפרזה WRX והMX5 מוציאות האצה של מעל 7.00 שניות בהאצה מ0 ל100.ה Evo8 שלי עושה 378 קמ"ש ומאיצה ב 2.68 שניות ל 100
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים יש פה לא מעט אנשים שגמרו את המשחק...אני יודע (קראתי) השאלה שלי אם יש אנשים ששיחקו כמות זמן כמוני ובכמה אחוזים הם.
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים אני דיברתי על 100 קמ"ש לא 100 מיילהוא כנראה התבלבל והתכוון שהוא מגיע ל 100 מייל ב 6.66 שניותעזבו טעות שלי חשבתי הוא התכוון המכונית מגיע ל 100 קמ"ש ב 6.66 שניות...
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים הנה הBABY שלי, היא אמנם לא על דרוג 10 כי בשביל להעלות אותה לעשר אני צריך להתקין את כל הכיסויים השחורים המגעילים האלה- ואני מעדיף אותה ככה.. (אגב איך לעזאזל פותחים את הBODY KIT????) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים שלום הגעתי ל65% במשחק, עכשיו סיימתי את כל הסטייג'ים , בדקתי גם בworld map שהכל גמור,נעלמו לי גם בעיר כל המתחרים אלה שבצבע הכתום... פשוט לא נשאר לי כלום מה לעשותבבעלותי: פורד מסטנג GT שלא שופרה עדיין סופית , פג'ו 206 משופרת עד הסוף שיפורי יופי משהו כמו 6 ברייטינגואין לי עדיין שיפורים מהרמה ה3 , קאדילק טנדר (זה איכות אמריקאית משהו טוב) , ומיצובי 3000GT משופרת גם היא עד שיפורירמה 2 ... עכשיו מה לעשות , איך אני אמור להתקדם לקבל את שאר השיפורים?! עזרה בבקשה תודה למגיבים
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים תבדוק אם יש מרוצים מוסתרים שלא מופיעים במפה... בבדרך כלל יש כאלה שים לב למה שאומרים לך בטלפון
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים טוב לכל אלו שה BODY KIT נעולים וכל אלו שצוקים שנגמר המשחק ב 65%. אז העניין הוא כזה. צריך גם להתחרות עם SUV, גם על זה אתה מקבל כל מיני שטויות.ובנוסף לכח תסעו בעיר חפשו מרצוצים שלא מופעים על המפה או שתקשיבו לטלפונים שאתם מקבלי מידי פעם בנסיע. וכל פעם שיש לכם אפשרות להתחרות ברחוב נגד רכב משופר אחר עשו זאת גם שם אתם מקבלים שיפורים נחמדים (גם יופי וגם כוח/מנוע).אני אשאל בפעם ה200 נראה לי איך אני מסובב את הרכב במוסך?
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אני אשאל בפעם ה200 נראה לי איך אני מסובב את הרכב במוסך? ואני אענה בפעם ה200 נראה לי - פשוט תלחץ בלי לעזוב על הגלגלת של העכבר ואז תזיז את הרכב כרצונך.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים או קי עשיתי שטות מוחלטת המשחק עולה לי פצצה הבעיה היא שאני רואהאת הכיתוב בצרפתית ראיתי קודם האנגלית אך משום מה ניסיתי להוריד איזה פאטש מטופששהפך לי את העניין לצרפתיתאתם חייבים לעזור לי
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אז העניין הוא כזה. צריך גם להתחרות עם SUV, גם על זה אתה מקבל כל מיני שטויות.ובנוסף לכח תסעו בעיר חפשו מרצוצים שלא מופעים על המפה או שתקשיבו לטלפונים שאתם מקבלי מידי פעם בנסיע. וכל פעם שיש לכם אפשרות להתחרות ברחוב נגד רכב משופר אחר עשו זאת גם שם אתם מקבלים שיפורים נחמדים (גם יופי וגם כוח/מנוע).אני אשאל בפעם ה200 נראה לי איך אני מסובב את הרכב במוסך?מי זה SUV?בכל מקרה כבר התחרתי נגד איזה 50 מכוניות ברחוב, יש כנראה אינסוף כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.