עבור לתוכן

שימוש בקבצים מהאימיול...

Featured Replies

פורסם
פורסם
  • מחבר

הורדתי את MV2PLAYER והתקנתי אותו ....אבל למה זה עדין לא עובד????????????? איך בדיוק להשתמש בתוכנה הזו???? מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה כל כך מסובך?

כשאתה נמצא בתוך הנגן תלחץ על הסמל הקטן שנמצא בצד ימין ולמטה של התוכנה(זה open file)

שם תבחר בכונן סידירום איפה שנמצא הדיסק עם הסרט וזהו.

פורסם
  • מחבר

זה בכלל לא מסובך..... עשיתי את זה... הקטע שאני לא מבין הוא למה הוא כותב CANNOT PLAY BACK THE FILE

THE FORMAT IS NOT SUPPORTED???????????????? אני לא יודע מה לעשות עם זה...........???????.

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת פעם.

תנסה להכנס לדיסק. תבדוק אם יש תקיה שם שנקראת MPEGAV אמור להיות שם קובץ DAT (אולי יותר מאחד) תחפש את הגדול ביותר ותנסה להפעיל אותו במדיה פלייר או אחת התוכנות שהציעו.

פורסם
  • מחבר

יש לי בדיסק 4 תיקיות... MPEG2 שבתוכה הסרט.... EXT שבתוכה קובץ SCANDATA שזה קובץ DAT ... תיקיה SEGMENT שבתוכה אין כלום... ותיקיה SVCD שבתוכה 5 קבצי SVD וקובץ DAT אחד שהוא SEARCH.....

זה הכל......

כאשר אני מנסה לעלות את הקבצים הללו בתוכנה MV2PLAYER אז מופיעה אותה הודיעה כמו שמופיעה שמנסים להפעיל את הסרט ( ההודעה שלא מצליח לתמוך בקובץ זה)..... עצות???????????????????? עזרה... בבקשה..

פורסם

תוריד את הנגן

media player classic

לך ל:

file-> open device/open dvd

עבד אצלי כשהורדתי גרסאה של סרט בפורמט mpeg svcd

http://www.freecodecs.net/files/mpc2kxp6482.zip

פורסם
  • מחבר

זה עובד!!!!!!!!!!!!............ תודה רבה לכל העונים.......................... העצה האחרונהה עם הקלאסיק עבדה איכשהו.... תודה לכולם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים