עבור לתוכן

שימוש בקבצים מהאימיול...

Featured Replies

פורסם

נניח רק תאורתית ואני מוריד סרט או משהו מהאימיול והוא בקובץ BIN איך אני צופה בו???

פורסם

אתה פותח בעזרת תוכנה DAEMON Tools ודומותיה

תעשה חיפוש ותוריד אותה

היא פותחת קבצים כאלה לדיסקים וירטואלים

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כן... הורדתי את התוכנה והיא עשתה לי כאילו יש לי עוד כונן במחשב... אבל עדין לא הצלחתי להפעיל את הסרט.... אולי מישהו יכול להסביר בצורה מפורטת יותר. .. או לתת לינק למקום שמסבירים בו כי לא הצלחתי... תודה..

פורסם

לדעתי תוכנה פשוטה יותר היא WinIso.

אתה מפעיל את התוכנה הזאת פותח דרכה את קובץ ה-BIN שהורדת

ופשוט עושה Extract לקובץ(או שפשוט תכין לקובץ אימג' , תלחץ עליו פעמיים ותתחיל את הצריבה)

פורסם
  • מחבר

שמעתי בעצתך והורדתי את ה WINISO אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול לעשות אקסטרקט לקובץ כי לא נרשמתי... ולא ממש בא לי להירשם... איך אפשר עוד להשתמש בתוכנה הזו??? תודה..

פורסם

אי אפשר...מה שיש לך זאת מין גרסת הדגמה , כדי שתוכל להכניס קבצים ללא הגבלת גודל תצטרך לקנות את התוכנה.

פורסם

לגבי ה-Daemon Tools...

התוכנה יוצרת כונן וירטואלי, אליו אתה יכול לטעון Image Files וכך אתה לא צריך לצרוב אותם. עם זאת, אם הסרט בפורמט VCD (או אודיו) ייתכן ותהיינה עם זה בעיות... בכל מקרה, כדי לטעון את הסרט לכונן אתה צריך ללחוץ עם הכפתור הימני על הסמל של התוכנה (בתחתית המסך, בצד ימין או שמאל, תלוי אם החלונות בעברית או באנגלית) ולבחור Mount Image (או משהו כזה). אח"כ לבחור את הקובץ שלך, וזהו... זה אמור לעבוד...

פורסם
  • מחבר

כןן אני יודע כבר יצרתי את הכונן בעזרת הדימון טולס ובטוח הכונן יש כמה תיקיות כאלו באחת מהם נמצא הסרט... אבל כל ]פעם שאני מנסה לראות את הסרט הוא כותב בוינדוס מדיה פליר שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את הקבצים הללו... וניסיתי גם עם תוכנת מיקרו דיוידי ולא הצלחתי...... מה עושים??????????....

פורסם

אני מאמין שזה קובץ DAT לדעתי עם BSPLAYER ככה אני הצלחתי אם זה לא פועל אז תוריד קודקים הכי חדשים ומעודכנים

חפש חבילה שהרבה אנשים מורידים אז תוריד גם אתה..

פורסם

אז ככה, סביר להניח שמה שהורדת זה סרט בפורמט SVCD שבא בקובץ אימיג'

אז במקום להסתבך ולנסות להפעיל במחשב (לא ממש בעיה אבל הסתבכת) פשוט תקח דיסק רב פעמי ותצרוב בנרו את האימיג' הזה עליו

תשים בדיוידי ותראה (לא בטוח שהוא יקרא אבל אם הוא טוב אז לא צריכה להיות בעיה).

פורסם
  • מחבר

כן הקובץ הוא בפורמט SVCD ..... אם ככה מה צריך לעשות לצרוב אותו רגיל??? מה זה אימג'??? מה בדיוק עושים עם הקובץ BIN הזה בפורמט SVCD ועם הקובץ CUE שלו...???? מחכה לתשובה תודה... (יש לי נרו אקספרס 6 אם זה חשוב )...

פורסם

תיכנס לנרו , תלחץ על file ואז open.

בתיבה השנייה למטה איפה שרשום all nero compliations and images תשנה לall files ותבחר את קובץ ה-CUE

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי זאת.. ואז בעצם הוא צורב לי את הסרט לדיסק... ומה אז??? איך זה אמור לעזור?

פורסם

???

עכשיו יש לך את הדיסק ואתה יכול לצפות בו במחשב דרך התוכנה power dvd/mv2player או כל תוכנה אחרת שתרצה.

פורסם
  • מחבר

הענין הוא כזה... שהוא יצר לי על הדסק 4 תיקיות שבאחד מהם יש את הסרט והשאר אני לא יודע מה זה... בדיוק כמו שיצרה לי התוכנה DEAMON TOOLS ..... עכשיו שאני מנסה וכמו שניסתי קודם להפעיל את התוכנה עם מדיה דיויד פליר זה לא הצליח לי ..... תוכנה אחרת תוכל???? ואם כן יש קישור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים