עבור לתוכן

האם הוספה של מאורר מהצד השמאלי של המארז(מול המעבד)יכולה לגרום דווקא לחימום המעבד

Featured Replies

פורסם

כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את  האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים?

המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס)

תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו :nixweiss:לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש :bash:

המעבד שלי זה   530  intel pentium4  3.00mhz lga755

איזה חום!!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch:

(ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב שלי עושה רעש כמו עופר ניסים בTLV ונראה לי שאם אני יוסיף אז השכנה הזקנה מלמטה תצעק עלי לכבות את המחשב בין 2 ל4  :silly:)

פורסם

איזה גוף קירור יש לך על המעבד?

תבדוק את האופציה של להעביר את המאוורר של המעבד למצב דחיפה של אוויר (על גוף הקירור) ולא של שאיבה.

אצלי ההבדל מגיע לכמעט 10 מעלות בין המצבים שהזכרתי לעיל עים SP94 + SF2.

אם אתה מוסיף עוד מאוורר, תשים אותו על הפאנל הקידמי של המארז למטה (מבפנים כמובן ;)) ושהוא יכניס אוויר למארז.

פורסם
  • מחבר

איזה גוף קירור יש לך על המעבד?

תבדוק את האופציה של להעביר את המאוורר של המעבד למצב דחיפה של אוויר (על גוף הקירור) ולא של שאיבה.

אצלי ההבדל מגיע לכמעט 10 מעלות בין המצבים שהזכרתי לעיל עים SP94 + SF2.

אם אתה מוסיף עוד מאוורר, תשים אותו על הפאנל הקידמי של המארז למטה (מבפנים כמובן ;)) ושהוא יכניס אוויר למארז.

העברתי מצבים במעבד!

הוספתי עוד מאורר כמו שאמרת (בפאנל הקידמי ,למטה,מכניס אויר) והטמפרטורה ...........ירדה ב 10 מעלות ,פשוט אדיר

תודה על העזרה אחי

פורסם

בכיף :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים