עבור לתוכן

מעוניין לקנות צורב DVD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?

פורסם

יש גבול לעצלנות

כבר היו עשרות דיונים עם השוואה בין שני הצורבים הנ"ל, תחפש קצת.

פורסם
  • מחבר

אז מה שהבנתי זה ש:

ה-NEC יותר מהיר ונמכר במקומות מסוימים עם שנתיים אחריות שזה יתרון גדול

ה-LG תומך ב-DVD-RAM

איך שאני מבין כנראה שאני לא צריך DVD-RAM, כי אני לא מגבה הרבה (כמה בכלל עולה מדיה כזו? את זה לא מצאתי בדיונים קודמים), אז מומצלץ שאני אקח את ה-NEC? או ששכחתי משהו?

ואיפה מומלץ שאני אקנה אותו? (מצטער אבל לזה לא מצאתי תשובה בדיונים קודמים, אודה לכם אם תפנו אותי)

פורסם

www.logicpc.co.il

450 שקל עם שנתיים אחריות

תתחדש

פורסם
  • מחבר

לפני שאני נסגר על ה-NEC, קראתי עכשיו קצת על ה-DVD-RAM וזה נשמע דבר מעניין, למרות שאני לא עושה גיבויים וזה בטח עניין יקר יש לי כמה שאלות לגביו: כמה עולה מדיה כזו? כשאני שם אותה בכונן היא מתפקדת ממש כמו הארד-דיסק, כלומר העברת/מחיקת/כתיבת קבצים מהירה, או שכל שינוי הוא איטי ולוקח זמן? והאם מדיה כזו נוטה להתקלקל מהר אם עושים בה שינויים לעיתים תכופות?

פורסם

זו המדיה האמינה ביותר ועם מנגנון תיקון השגיאות המתקדם ביותר. עולה כ 30 שקל.

השימוש המקצועי שלה זה גיבויים ועריכה.

אם אתה מדבר על שינויים קטנים, אין בעיה עם המהירות. זה יהיה הרבה יותר מהר מאשר לצרוב DVD RW מחדש. אם אתה מדבר על גיגות, זה לוקח זמן כי יחסית היא איטית. אני מגבה עליה באופן שוטף את המידע החשוב שלי (יותר נכון את השינויים למידע החשוב שלי).

קח בחשבון שחוץ מהצורב שלך יהיה לך קשה למצוא מכשירים שקוראים אותה.

אם אינך לחוץ ו DVD RAM מעניין אותך, אז אוטוטו יוצא לאוויר העולם ה 4163B. בטיוואן הוא יהיה ב 5 לדצמבר.

פורסם

אם אינך לחוץ ו DVD RAM מעניין אותך, אז אוטוטו יוצא לאוויר העולם ה 4163B. בטיוואן הוא יהיה ב 5 לדצמבר.

אני מחכה בקוצר רוח.

על הנייר הוא אמור להיות הצורב המושלם ביותר.

יש לך לינק למידע על הצורב?

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להעריך כמה הוא אמור לעלות בארץ?

ותגידו לגבי מדית DVD רב פעמית רגילה, כמה היא עולה, ובאיזו מהירות (וכמה זמן זה לוקח?) אפשר לצרוב עליה?

פורסם

משהו בסביבות ה500

RW עולה בין 10-20 שקל...משהו כזה תלוי איפה קונים,מהירות 4 לוקח בסביבות 20 ומשהו דקות..לא,אי אפשר לצרוב עליו,אתה קונה אותו וזורק לפח :P

פורסם
  • מחבר

שאלתי באיזו מהירות אפשר לצרוב עליה, לא אם אפשר לצרוב עליה

נגיד שאני מחכה ל-LG החדש, מתי להערכתכם הוא יגיע לארץ (מהסתמכות על הזמן שלקח לצורבים אחרים להגיע לארץ מהרגע שיצאו במזרח)?

וחוץ מהעניין של ה-DVD-RAM, איך הוא בהשוואה ל-NEC? מי יותר מהיר? מי יותר אמין בקריאת/כתיבת CD רגילים?

פורסם

אה אוקיי סורי,חשבתי שזו הייתה שאלה נפרדת,אז עניתי לך.

אי אפשר לדעת מתי הוא יגיע,אבל הצורבים האחרונים של נק ו LG הגיעו מהר.

בהשוואה לנק חוץ מה RAM,אותו הדבר,אולי הבדל זניח לטובת הנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים