פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים what's up.יש לי כרטיס מסך של GIGABYTER9800PRO ואני רוצה לדעת לאיזה אוברקלוק מקסימלי אנ יכול להגיע איתו עם הקירור הרגיל שלו..אם למישהו יש כבר ניסיון בכרטיס הזה אני אשמח לשמוע..ואגב איזה קירור הכי טוב לקנות בשביל הכרטיס הזה כדי להגיע איתו לאוברקלוק הכי גבוה בשביל ביצועים אדיריםתודה.
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר בקשה אחים שלי אני חייב תשובה!מנהלים.אני מצטער שאני עובר על החוק פשוט זה דחוף
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים הדרך הכי פשוטה לדעת זה פשוט לעלות לאט לאט ואז לבדוק אם הוא יציב... מתי קנית את הכרטיס, יש מצב שיש לו ליבה של XT ואז אתה יכול לצרוב לו ביוס שיהפוך אותו לXT (הדבר מבטל את האחריות, אם הם מגלים )
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים תשמע ל gigabyte יש קירור גרוע (לא הכי טוב ...) ולדוגמא ל msi r360 הירוק !יש קירור אחלה לאוברקלוקלפי דעתי קנה ati silencer 1 ותעשה אובר קלוק
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר מתי קנית את הכרטיס, יש מצב שיש לו ליבה של XT ואז אתה יכול לצרוב לו ביוס שיהפוך אותו לXT (הדבר מבטל את האחריות, אם הם מגלים ) אהמ...קניתי לקראת סוף החופש הגדול הזה אחי...
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים במקרה הזה לך לפה:http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=1יש שם דרכים לזהות את הכרטיס שלך כדי לדעת אם הוא עם הליבה של הXT או של הPRO (הם נקראות R360 וR350 דרך אגב, אתה יכול לנחש מה זה מה).אם יש לך כרטיס של 128mb קפוץ לעמוד 14, משם זה מתחיל בשבילךאני מציין שוב אבל שזה מבטל את האחריות (אם הם מגלים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.