עבור לתוכן

[עזרה] מעוניין לקנות צורב DVD יחד עם המחשב החדש.. תודה לעוזרים

Featured Replies

פורסם

קצת הסתכבתי עם האשכול שיש למעלה עם ה32 עמודים..

תראו האם אני אוכל להשתמש בו ככונן רגיל לכל דבר? אם שכדאי לקנות בנוסף עוד כונן?...

כי עם צורב רגיל CD-R/W אי אפשר להשתמש לשניהם.. הוא נהרס דיי מהר.. האם זה ככה גם בצורב DVD?..

מה זה בדיוק כמה אמרו שם: רק אם אין לך : DVD RAM =/ מה זאת אומרת??? האם זה אומר שהוא לא יוכל לצרוב דיסקים ואז למחוק מהם? DVD-RW?? זה זה? או שזה משהו אחר שקשור לגיבוי? אשמח אם תסבירו לי קצת

איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס..

עוד משהו ששמתי לב אליו:

"אני חייב לציין שהNEC3500A הוא לא משהו בקריאה של דיסקים רגילים, ואם הם שרוטים אז יש הרבה סיכוי שלא יצליח לקרוא אותם."

האם זה נכון או שסתם בא לו לעשות לי את החיים קשים  :nixweiss:

אההה ומה העניין של ה+ והמינוס בצורב? ראיתי שNEC3500A הוא גם פלוס וגם מניוס.. מה זה אומר בדיוק ? והאם הוא תומך בצריבה משני הצדדיים?

תודה לעוזרים

פורסם

כן,אין שום בעיה להשתמש בו גם כצורב דיוידי,גם כצורב סידי רגיל,גם כסידירום וגם כנגן דיוידי.

אני אישית משתמש בצורב רגיל לצריבת דיסקים רגילים,כי אם תעשה את כל מה שכתבתי למעלה,הוא יישחק יותר מהר,כל דבר נשחק.

DVD-RAM זה אופציית כתיבה כמו דיסק קשיח,ז"א אתה יכול לכתוב ולמחוק ממנו כמו שאתה כותב ומוחק מהדיסק הקשיח שלך,אני אישית לא אוהב את האופציה הזאת גם כי היא איטית וגם המדיות נקראות רק ע"י צורב שתומך ב RAM (יענו לא תוכל לנגן בדיוידי הביתי שלך סרטים ממנו),אבל הוא טוב לגיבויים (רגע גם מדיות דיוידי רגילות טובות לגיבויים,כן אני לא אוהב RAM).

אין דבר כזה "איזה הכי פחות סיכויים שיהרס" זה תלוי איך אתה משתמש בו,אם אתה אוהב לזרוק צורבים מהחלון שלך אז לא משנה איזה צורב תיקנה,יהיה לו את הכי הרבה סיכויים לההרס :P

שטויות,הוא קורא סידי מעולה,היה לא מזמן ביקורת והוא קרא סידי רגילים יותר טוב מכל המתחרים שלו (הנק 3500).

פלוס ומינוס הם שני סוגי פורמטים,סיפור ארוך עם חברות שנלחמות ביניהם איזה פורמט ישלוט,בקיצר... המינוס: יש לך יותר סיכויים שהנגן בסלון שלך יקרא אותם מאשר את הפלוס.

יש מדיות שאפשר לצרוב בשני הצדדים,כל צורב דיוידי יכול לצרוב על מדיות כאלו,פשוט הופכים צד (אני עדיין לא שמעתי מישהו שקנה מדיות כאלו,לדעתי ביזבוז).

פורסם

איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס..

קנה 3500A מלוגיק עם שנתיים אחריות ותוכל לישון בשקט

עוד משהו ששמתי לב אליו:

שטויות. ה NEC3500 קורא בסדר גמור. זה נבדק ביותר מאתר אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחים שלי!!

אז רגע מה אתם אומרים כדאי שיהיה לי צורב רגיל גם במחשב?...

כי יש מצב אני צורב דברים.. אני לא רוצה שיישחק.. אבל האם העיינית נשחקת פחות- בצורב DVD מצורב רגיל?

פורסם

קרא פוסט אחד מעליך,יש לך שנתיים של שקט על הראש,שיישחק כמה שבא לו.

פורסם
  • מחבר

אבל אנ י לא רוצה שיישחק זה הקטע

פורסם

בעוד שנתיים לדעתי כבר תרצה צורב DVD חדש. גם אם יישחק, יש לך שנתיים של שקט. בכל מקרה אם יש לך עודף כסף, ואתה מודאג, קנה עוד צורב רגיל למרות שלדעתי מיותר.

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים אנמי קונה מחשב חדש..

כרגע יש ל:

צורב רגיל וכונן DVD..

אני אקח את הצורב הרגיל פשוט.. למחשב החדש.. וגם את הDVD

ולא עניתם לי.. האם הצורב DVD העינית נשחקת פחות מצורב רגיל?

פורסם

לא,אם כבר יותר כי הוא גם צורב רגיל,גם דיוידי,הוא גם סידי והוא גם נגן דיוידי...אמרתי לך את זה כבר.

אם בעוד שנתיים יילך לך הצורב ולא יהיה לך בסביבות ה400 שקל לקנות חדש,אז אולי אתה צריך מקום עבודה חדש :P

פורסם

לדעתי,ביזבוז לקנות כונן דיוידי שיהיה לך צורב דיוידי...לא מכיר הרבה כוננים אבל לא נראה לי שיש כל כך הרבה הבדלים ביניהם.

פורסם

לפי דעתי עניין "שחיקת העין" הוא די המצאה ותקלות לא דווקא יקרו לך בגלל בעיה זו. היה לי צורב TEAC במשך כמעט 5 שנים. הוא צרב הרבה דיסקים ולפחות שנתיים מתוך זמן השימוש שלו הוא שימש גם כקורא דיסקים במשרה מלאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים