פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC:AMD ATHLON 64 3000+ 939 boxABIT AV8A-DATA 256X2 DDR500ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז)השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים היטסינק - HSF חייב להיות על המעבד!מאווררים מכניסים אויר מקדימה, מאווררים מוציאים אויר מאחורה זה המינימום. אם אתה רוצה למטב עוד יותר את הסירקולציה של האויר אז תוסיף עוד מכניס אויר מהדלת ומוציא אויר מהגג.תבדוק מעלות, תמהיר עד שאתה מגיע למעלות שעוברות את הסבירות, כ56 מעלות במאמץ למעבד..בהצלחה.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר תודה, אפשר רק עוד פירוט?המעבד, לוח אם, וזכרונות אכן טובים לOC לא?הספק מספיק טוב? המארז מספיק טוב (מבחינת הפוטנציאל)? הHS שמגיע עם המעבד מספיק טוב, ואם לא איזה כדאי לי להוסיף?איזה מאווררים להוסיף?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים בשביל הצרכים של היום ואם אתה מסתכל לעתיד אז כדאי לך לקנות ספק בהספק גבוהה יותר.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר עד כמה זה חשוב? אני מקבל את המארז+ספק במחיר מצויין (535) וזה אמור להיות ספק די טוב (אנרמקס 350W) שאמור להספיק לזה ועוד הרבה לא?עדיין נשארו שאלות פתוחות:המעבד, לוח אם, וזכרונות אכן טובים לOC לא?המארז מספיק טוב (מבחינת הפוטנציאל)? הHS שמגיע עם המעבד מספיק טוב, ואם לא איזה כדאי לי להוסיף?איזה מאווררים להוסיף?
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר מה פתאום?350 וואט זה די והותר...כן, שמעתי את זה ממך ומעוד אנשים אז זה או ספק 400W של קומפיוקייס אני די בטוח שיספיק לי...בכל מקרה, מאוורר 120 מ"מ ועוד 2\3 מאווררים נוספים יספיקו לקירור בתוספת U948+מאוורר של אנרמקס (אמור להיות שקט ההיטסינק+מאוורר) של מערכת מיועדת לאוברקלוק בשילוב עם ENERMAX 3088 או קומפיוקייס 6920 (בראשון יש מקום ל4, בשני ל3)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.