עבור לתוכן

הקירור מספיק טוב לOC?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC:

AMD ATHLON 64 3000+ 939 box

ABIT AV8

A-DATA 256X2 DDR500

ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז)

השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?

פורסם

היטסינק - HSF חייב להיות על המעבד!

מאווררים מכניסים אויר מקדימה, מאווררים מוציאים אויר מאחורה זה המינימום. אם אתה רוצה למטב עוד יותר את הסירקולציה של האויר אז תוסיף עוד מכניס אויר מהדלת ומוציא אויר מהגג.

תבדוק מעלות, תמהיר עד שאתה מגיע למעלות שעוברות את הסבירות, כ56 מעלות במאמץ למעבד..

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אפשר רק עוד פירוט?

המעבד, לוח אם, וזכרונות אכן טובים לOC לא?

הספק מספיק טוב? המארז מספיק טוב (מבחינת הפוטנציאל)? הHS שמגיע עם המעבד מספיק טוב, ואם לא איזה כדאי לי להוסיף?

איזה מאווררים להוסיף?

פורסם

בשביל הצרכים של היום ואם אתה מסתכל לעתיד אז כדאי לך לקנות ספק בהספק גבוהה יותר.

פורסם

מה פתאום?

350 וואט זה די והותר...

פורסם
  • מחבר

עד כמה זה חשוב? אני מקבל את המארז+ספק במחיר מצויין (535) וזה אמור להיות ספק די טוב (אנרמקס 350W) שאמור להספיק לזה ועוד הרבה לא?

עדיין נשארו שאלות פתוחות:

המעבד, לוח אם, וזכרונות אכן טובים לOC לא?

המארז מספיק טוב (מבחינת הפוטנציאל)? הHS שמגיע עם המעבד מספיק טוב, ואם לא איזה כדאי לי להוסיף?

איזה מאווררים להוסיף?

פורסם
  • מחבר

מה פתאום?

350 וואט זה די והותר...

כן, שמעתי את זה ממך ומעוד אנשים אז זה או ספק 400W של קומפיוקייס אני די בטוח שיספיק לי...

בכל מקרה, מאוורר 120 מ"מ ועוד 2\3 מאווררים נוספים יספיקו לקירור בתוספת U948+מאוורר של אנרמקס (אמור להיות שקט ההיטסינק+מאוורר) של מערכת מיועדת לאוברקלוק בשילוב עם ENERMAX 3088 או קומפיוקייס 6920 (בראשון יש מקום ל4, בשני ל3)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים