פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים ויש לך משחה לשים ? ואתה יודע להרכיב בחזרה ?למה להוריד ? זו פשוט משחה שמנגבים
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר ש לי משכה לשים הכי טובה שיש ואני יודע להרכיב בטח שאני יודע ולמקרה שאתה אל דיוע המשכה מתקרשת מהחום ואי אפשר לנגב אותה אלא רק להמיס אותה אז שאלית איך הכי בריא למעבד....
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים ממיס צבע, מנקה מגעים ,שם על נייר טואלט (בא בספריי) ומנגב בעזרתו את המשחה מהמעבד.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים לא ממיס צבע !!!!!!!!! המעבדים יושבים על PCB מצופה לכה ! ניר טואלט ואח"כ לנקות עם אלכוהול 70% או 90% . בכל בית מרקחת
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים טוב סליחה התבלבלתי - טוב שתיקנת (רק חבל על כל האייקונים שלך) . התכוונתי למנקה מגעים,זה מיוחד לרכיבים אלקטרונים וכרגע מתוך נסיון זה עובד נהדר על משחות לבנות, כסף , והחומר מוליך של INTEL וAMD (האפור) ת לא עובד על המדבקת מסטיק מן הסתם 8) אני צריך להתחיל לענות בשעות מוקדמות יותר שוב, תודה שתיקנת, והאיקונים שלך יעלו לך ביוקר
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים נקה עם נייר טואלט ואחרי זה עם אלכהול שלא תשים בשום אופן כל סוג של ממיס או חומר בסגנון.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים קח כרטיס טלכרד או משהו שדומה ותורידאחר כך תנגב עם ניר טואלת ותשים מישחה חדשה
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים חבל שלא קראת טוב - המשחה היתקרשה לו, אני מאמין שאם סתם היה אפשר לנגב אותה הוא לא היה פונה אלינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.