עבור לתוכן

עזרה לקלוט מה קורה עם WOW ו-everquast(יש לי הרגשה שכתבתי את זה לא נכון)

Featured Replies

פורסם

אני חדש בפורום  :yelclap::hi: וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!!

האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל?

האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם?

אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?

פורסם

תוריד את שניהם בחינם טמבל מי מבזבז כסף על משחקים שאפשר להוריד אותם בחינם!!!

פורסם
  • מחבר

אמממ אחי... יש בעיה קטנטנטה... והיא נקראת CDKEY... בזמן האחרון הרבה חברות לקחו את הרעיון של COUNTE RSTRIKE שליתר דיוק התחיל באוור'ווסט הראשון...

ועדיין גם אם זה היה חינם.... בכול זאת צריך לשלם כול חודש 10 דולר... איזה כדאי מהם להשקיע בו?

פורסם

אין לזה שרתים פרוציים, ולא יהיו...

המשחקים יעלו משהו כמו 15 דולר לחודש, עם הנחות בתשלום מראש לתקופות זמן ארוכות יותר...

פורסם

קודם כל, finish זה נקרא גניבה. אתה גם יכול להיכנס לחנות ולקחת מה שבא לך וזה גם יהיה חינם.

ובקשר לנושא, ההמלצה שלי היא WOW. כמעט כל פורום בחו"ל ממליץ עליו בעקבות הבטא. ושווה לדעתי להוציא בסביבות 10 דולר לחודש למשהו שיעסיק אותך עשרות ואפילו מאות שעות בחודש.

פורסם

EQ2 ממש מאכזב... הממשק נורא והמשחק בכללי לא משהו

WOW מסתמן כהרבה יותר טוב ממנו

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

מה הקטע של התשלוח החודשי זה ממש ממש ממש מעצבן!!!

:bash: :bash: :pissed:

:argue: :argue: :badhairday: :badhairday: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :angryfire: :angryfire:

פורסם

בגלל שמאות אלפי שחקנים על אלפי שרתים ברחבי העולם. משחקים בזה, עלות תחזוקת השרתים עצומה, אתה רוצה לשחק תשלם, אף אחד לא חייב לך כלום.

אני שונא אנשים שחושבים שהם צריכים לקבל הכל בחינם, צריך לשלוח אותם לקוטב, שמה יש קרח חינם 24/7... כן אני לא קונה כל משחק, אלבום או סרט, אבל אני קונה בסביבות עשרה משחקים בשנה, וכמו כן גםסדרות וסרטים בDVD. אין ארוחות חינם, בסופו של דבר זה ידפוק אותך בחיים, על הכל משלמים בסוף, אז כדאי לשלם כבר מראש.

פורסם

זה גם לא כל כך הרבה כסף, ולרוב יש לך חודש חינם...

רק בארץ ראיתי אנשים שמתלוננים שמאסיבים עולים כסף...

פורסם

כי זה הישראלים בשבילך, זה מוזר אפילו הלא ישראלים צברים, אלה שעלו לפה ולרוב גם לא בגיל אפס אפילו דיי רחוק מזה, גם כאלה...

מעניין אם כל מי שעולה לפה הופך לכזה, או כל מי שכזה מלכתחילה עולה לכאן כדי להיות חבר רשמי במועדון :lol:

פורסם

סתם היום יצא לי להיכנס לאתר (זה דף הבית שלי :)) ובקיצור מצאתי מידע על מסלולים

Will there be a monthly fee to play the game?

Yes. When you purchase World of Warcraft, you will get a one-month free trial subscription to the game. At the end of that month, you will have to choose from three subscription plans to continue playing the game: a month-to-month package at $14.99 per month, a three-month plan at $13.99 per month, or a six-month plan at $12.99 per month.

תחשבו לבד

פורסם

אותו דבר עם אוורקווסט, WOW יוצא שבועיים בול אחריו, אבל לEQ2 יהיה מסלול לשנה בעלות של 11.99 דולר... ולסוני יש מבצע 21.99 לחמישה משחקים, EQ2 פלאנט סייד, EQ1 ושני ההרחבות שלו... וכמובן שיש את GW שזה MMORPG ללא תשלום חודשי רק קניה חד פעמית של המשחק(50 דולר), אך הרחבות לא מחייבות למשחק יצאו כל חצי שנה לערך ויעלו כ30 דולר.

פורסם

בגלל שמאות אלפי שחקנים על אלפי שרתים ברחבי העולם. משחקים בזה, עלות תחזוקת השרתים עצומה, אתה רוצה לשחק תשלם, אף אחד לא חייב לך כלום.

אני שונא אנשים שחושבים שהם צריכים לקבל הכל בחינם, צריך לשלוח אותם לקוטב, שמה יש קרח חינם 24/7... כן אני לא קונה כל משחק, אלבום או סרט, אבל אני קונה בסביבות עשרה משחקים בשנה, וכמו כן גםסדרות וסרטים בDVD. אין ארוחות חינם, בסופו של דבר זה ידפוק אותך בחיים, על הכל משלמים בסוף, אז כדאי לשלם כבר מראש.

אתה משלם 300 שקל למשחק

נראה לי זה מספיק :\

אז שיקחו 500 שקל למשחק ושיתנו לשחק חופשי :\

או שפשוט יקחו כסף על השרתים ויתנו את המשחק חינם...

בכסף שאתה קונה משחק + משחק שנה יוצא לך כמעט

12x10$(45shekel

+

50 דולר משחק ( 225שקל בערך)

756 שקל בשנה :\

רק כדי לשחק במשחק ...

יש גם חשבון טלפון וחשמל מה אתה עוד צריך חשבון מבליזאר או חברה אחרת :|

פורסם

אוייש... זה 50 שקל לחודש, כל מי שירצה לשחק בזה ימצא דרך להשיג אותם, 50 שקל זה כלום לצערי בימינו...

בבטא של GW שיחקו 600 אלף איש, אני לא יודע כמה משחקים בבטא של WOW אך אני לא חושב שזה פחות מזאת, במקרה הטוב זאת כמות דומה. עלות תיחזוק השרתים שיתמכו בכמות כלכך גדולה של אנשים היא עצומה, 50 שקל לחודש מכל שחקן זהן סכום סביר בהחלט. + 200 שקל על משחק כאשר מקבלים חודש חינם, כלומר 150. אין להם סיבה לאפשר הורדה של המשחק, המשחק מופץ על גבי DVD וישקלו כ3.5 גיגה, עלות איפשור ההורדה שלו תעלה לחברה לא פחות מהפצתו על גבי דיסקים בחינם. משחקי MMORPG שלא שוקלים גיגות על גבי גיגות, אבל עדיין P2P ניתנים להורדה בקניה של מנוי.

פורסם

גם כמה כבר תשחקו במשחק? תנסו לחשוב מתי הייתה הפעם האחרונה ששיחקתם במשחק כלשהו יותר מחודש חודשיים...

רק אם למשחק יש מולטי ממש טוב וקהילה תחזרו לשחק בו אחרת הוא סתם ישכב ב"מדף"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים