עבור לתוכן

עזרה לקלוט מה קורה עם WOW ו-everquast(יש לי הרגשה שכתבתי את זה לא נכון)

Featured Replies

פורסם

תראו, אני יכול להבין את הדרישה לתשלום לגבי המולטי, אבל..

לא הגיוני שלמשחק יחיד תהיה קניה חד פעמית וזהו?

או שאולי כל WOW הוא רק מולטי?? לא ממש מכיר את זה מקרוב.

אשמח לקצת מידע.

נדב.

פורסם

WOW הוא רק מולטי

כמובן שלא יהיה תשלום חודשי למשחק שיש לו יחיד... מדברים פה על סיגנון שונה לחלוטין של משחקים שצריכים שרתי ענק יקרים

פורסם

טוב, ה70 שקל האלה בחודש (או כמה שזה לא יהיה) שווים את זה, בלי ספק...

פורסם

(Just to make something clear - I live in the US)

I beta tested both games. And I must say that alot of what people think is wrong. EverQuest 2 has one of the best UIs I've ever seen. Period. EverQuest 2 is also much more customizable, and looks much better. Yet I'm going to play WoW after the Open Beta ended today (/cry) because of a few reasons:

Solo content - WoW is soloable, EQ2 isn't. That means even if I don't have hours to find a group I can still play.

WoW has PvP - One of the things I realy like about MMORPGs.

WoW is developed/published by blizzard - One the damn finest publishers and developers out there.

I like the WoW lore much better then the EQ2 lore.

Now for those who are complaining about the monthly payments, you need to understand that you only get what you pay for. The won't maintain and upgrade the servers for free. They won't release new content for free. They won't provice (almost) 24/7 ingame support (GMs) for free. And it's not that much of a payment - find a small, part time job and you can play Wo/EQ2.

Anyone who compared EQ2 and WoW to GW - GW is different. It won't require a monthly payment, and also some other sutff. I'm didn't try GW yet so I don't know, but will post my results here when I will.

But for me, Nov. 23rd is on the calander as a day in which I'm gonna bike from school to Fry's and get one great MMORPG.

Prexus out.

פורסם

גם אני בחנתי את שתי המשחקים

הממשק של EQ2 מעצבן! הוא ממש לא נוח לעומת משחקים אחרים

הדוגמא הכי טובה ללמה צריך לשלם זה כל המאסיבים הקוראנים בחינם, תראו כמה גרועים הם, כמה לאגים יש, שרתים לא יציבים והם פשוט משעממים (אין תוכן חדש)

פורסם

גם אני שיחקתי בבטא הפתוח (ארך רק שבוע).

אוףף חיכיתי למשחק הזה כבר שנה סוף כל סוף אפשר לשחק ובום נגמר ומוחקים לך את הדמות cry/

עכשיו יש לי תסמיני גמילה (נראה לי אני יתחיל להסניף בתור תחליף לוואו)

זה המשחק הכי טוב ששיחקתי בו שנים ללא ספק.

עכשיו אני הולך להזמין אותו מאמזון כי נראה לי שלא יגיע לארץ עד שהגרסה האירופית תצא (פבר 2005) ואני לא אשרוד עד אז (וחצמזה מי רוצה לשחק עם אירופיים איכס).

דרך אגב איזה דרגה אתם הגעתם ובאיזה class בחרתם שתפו קצת.

אני הגעת לדרגה 20 עם קוסם אל-מת.

ותאמינו לי שווה את החמישים שקל בחודש ,מזה 50 שקל אני מבזבז יותר כסף על קולה בחודש.

פורסם

הממ מה זה GW? :-X

פורסם

אני הייתי רמה 11 עם השור  והוא היה דיוריד

אבל פגשתי אחד ממש נחמד מאוהיו, פעם הבאתי לו תיק ואז הוא למד איך להכין תיקים כל חמש דקות הוא היה מביא לי תיקים  :screwy:

ד"א אני מת לקנות תמשחק אבל אבא שלי בטוח לא ירשה :'(

פורסם

וואלה באמת גבר הבחור הזה אתה יודע כמה כסף אפשר להביא במכרז על תיקים (linan bag = 4s :o לפחות)

דרך אגב אפילו אם אבא שלך ירשה ספק שתוכל לשחק,1. צריך לקנות את המשחק ולא שולחים לארץ אותו .

צריך כרטיס אשראי אמריקאי בשביל לשלם את התשלום החודשי(לא בין לאומי).

אקיצר אני משתגע חייב את המשחק :silly:

דרך אגב gw זה guild wars לא מכיר את המשחק יותר מדי אבל הבנתי שאין לו תשלום חודשי(בניגוד לשאר המשחקים מהסגנון הזה)

פורסם

אני גם שיחקתי בבטא הפתוחה הייתי נייט אלף דרויד רמה 15

היה ממש כיף וחרא שזה כבר נגמר

היום בארצות הברית יוצא המשחק באופן רשמי.

לאירופה מעריכים שיגיע בסוף פבואר.

אפשר להזמין את המשחק מ WWW.FREAK.CO.IL

אבל זה יגיע רק בסוף פבואר מפני שאי אפשר לשחק בישראל בגירסה האמרקיאית רק בגירסה האירופאית

יש סיכוי שתצא גם כן בקרוב הבטא האירופאית ושנוכל לחזור לשחק

אשמח אם נשחק יחד מפני ששיחקתי רק עם מישהו אחד שהכרתי לפני ומסתמן שהכי כיף לשחק את המשחק בקבוצה וכמובן שהרבה יותר קל.

איזה דמויות אתם הולכים להיות?

אני מעוניין להיות לוחם או קוסם או רוג' או מסוג בן אדם או מסוג שור

פורסם

אפשר לשחק בגרסה האמריקאית בתנאי שיש לך איך לקנות אותו ואיך לשלם חודשית(ניתן לקנות גם כרטיסי משחק של חודשים )

אני מתכוון לעשות troll shaman ן gnome warlock .

דרך אגב יש כבר בטא ארופאית (בטא סגור) רק שצריך לגור או אנגליה או בצרפת או בגרמניה בשביל להיות בה.

כנראה שבוע לפני שחרור הם יעשו עוד הפעם בטא פתוח ואז תוכל לשחק עוד שבוע חינם : :kopfpatsch: בבטא האירופית.(איכס אירופים)

פורסם

אני לא יודע אם אפשר לשחק בגרסה האמריקאית בסך הכל קראתי באתר של FREAK שלא יהיה ניתן לשחק בגרסה האמריקאית

בכל מקרה למרות שהרבה יותר כיף לשחק עם האמריקאים מאשר עם הגרמנים שלא מתקשרים באנגלית .. יש עם זה בעייה

בזמן שאתה תשחק פה באמריקה השעה תיהיה 4 בלילה ולא יהיה לך הרבה אנשים לשחק איתם

גם כן זה צפוי להיות הרבה יותר איטי ואני לא יודע אם לך יהיה אבל לי היו לגים ממש קשים בבטא הרבה פעמים

צריך להקים גילדה זה יהיה ממש כיף אבל צריך מינימום 9 איש

אני לא ממליץ לך להיות WARLOCK לפחות לא בהתחלה כי הבנתי שזה ממש קשה וצריך אבנים מיוחדות בכדי להטיל כשפים לכן עדיף להתחיל עם משהו פשוט יותר ולהשיג איתו כמות כסף וחפצים מקצועיים

פורסם

חוץ מלעשות קוסם דרגה 20 גם עשיתי כהן דרגה 6 ,warlock דרגה 7 ,druid דרגה 6 ו roge דרגה 5 ובהתחלה קל מאוד עם כולם.

הכי קשה היה לי עם הקוסם . לwarlock יש pet שזה מקל מאוד על החיים(ומצוין למי אוהב לעשות סולו) הוא נראה לי ה- class שמשתמש ב-cloth הכי קל שיש,חוצמזה אני מתכוון להתמקד בשמאן.(class שמאוד מתאים לקבוצות)

והאבנים שאתה מדבר עליהם הם soulstones שניתן לקבל בקלות יתרה ע"י קסם life drain (אחד מהקסמים לא זוכר) .

לגבי השעות הסרברים באמריקה הם 6- 8 שעות קדימה ,אני  משחק בלילה מאוחר,ובבוקר ויש מלא אנשים משחקים בשעות האלה היה לי אפילו חברים קבועים ששיחקו איתי.

לגבי הping יש לוורקרפט 3 ,סרברים בארופה ובאמריקה ואין הבדלים כמעט בלאג (ping) בניהם.

וכאשר היה לי לאג בבטא היה לכולם לאג,זה היה בעיות בסרבר מה לעשות ככה זה סטרס טסט(בדיקת עומס).

הייתי בגילדה ביומיים האחרונים ממש נחמד ולא סיפור להצטרף בכלל.

עריכה# הידד הצלחתי לארגן משלוח אויר לישראל דרך חבר ואני מקבל את המשחק עוד שבוע (סריאל אני מקבל כבר מחר)

אני יוכל לשחק בקרוב איזה אושר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים